Оприлюднено рейтинг найкращих історичних міст України

11 листопада 2016
UAPOST.US
В Україні визначили сім найкращих історичних міст і містечок у рамках загальнонаціонального культурно-просвітницького проекту "Сім чудес України".
 
uapost.us
 
"Реально переможцями цієї акції є 10 міст, оскільки про всіх них в наступному році будуть відзняті фільми та виготовлена різноманітна поліграфічна продукція. Таким чином, інформаційна та просвітницька кампанія туристичної привабливості цих 10 міст триватиме і протягом наступного року", - йдеться на сайт проекту.

Найкращі історичні міста і містечка України:
 
  • Бердянськ (Запорізька обл.)
  • Біла Церква (Київська обл.)
  • Галич (Івано-Франківська обл.)
  • Диканька (Полтавська обл.)
  • Канів (Черкаська обл.)
  • Ніжин (Чернігівська обл.)
  • Хуст (Закарпатська обл.)

Крім того, Оргкомітетом конкурсу були визначені три спецномінації для міст, що мають значний туристичний потенціал і зацікавленість місцевої громади в розвитку своїх населених пунктів: Бердичів (Житомирська обл.), Жовква (Львівська обл.), Теребовля (Тернопільська обл.).

Акція "7 чудес України: історичні міста і містечка" - це вже V етап всеукраїнської акції, ініціатором і організатором якої є Фонд "Рідна країна".

(via)
UaPost
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше