Олег Пономарь: Березневі тези

27 березня 2015
UAPOST.US
Це все очевидні на даний момент речі, але напишемо про них тезисно, щоб зафіксувати мізансцену в нашій Механичній п'єсі.
 
- Карлик після повернення з полону  - це вже зовсім не той Карлик. Функції в ухваленні важливих рішень значно урізані.

- Управління країною здійснює Політбюро чекістів й олігархічних єльцинських еліт.

- Йде постійний торг з США та їх союзниками про модель функціонування Росії після Карлика. Умови збереження капіталу на Заході, умови хоча б часткового виходу з-під санкцій в обмін на інфаркт Карлика.

- Політбюро погоджується на багато умов, але поки не згідне на повну капітуляцію, включаючи негайне повернення Криму і відмову від ЯЗ (ядерної зброї).

- США, Канада і Великобританія не вводять вбивчий п'ятий пакет санкцій, не відключають СВІФТ поки йде торг. Але в той же час щемлять в Лондоні всі російські гроші.

- І в той же час продовжують перекидання військ до Європи. Пляшка повинна бути щільно закупорена на випадок зриву переговорів.

- Конгрес обома палатами прийняв звернення до Барака про зброю для України. Карта у Барака на столі.

- Нафта продовжує складуватися, запаси переповнені. Але сигналу на викид на ринок немає. Чекають закінчення переговорів з Іраном і переговорів з Політбюро.

Що далі?

В кінці квітня в Україну прибувають морпіхи США. І багато нелетального печива до того часу вже буде нам доставлено. І до того часу буде видно, як йдуть переговори з Політбюро. Висока ймовірність, що Карлик і компанія почнуть невелику війноньку для демонстрації того, що повністю капітулювати не хочуть.

Але з іншого боку - починати бойові дії до 9 травня абсолютно не вигідно з точки зору світового піару. Хоч хтось, але приїде в Москву. Велика дата, хоч якийсь шанс міжнародно полегітимитися.

Ось такий ось розклад.

Квітень буде цікавий.

Але найвеселіше почнеться в травні.

А ми чистимо автомат)

(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше