Окуляри - модна прикраса будь-якого сезону

17 березня 2016
Plastylina
Для жінок зовнішній вигляд відіграє дуже важливу роль і це не просто примха, а крайня необхідність для чудового самопочуття та настрою як самої жінки, так і її оточуючих.

Для тих, хто не уявляє життя без ультрамодних оправ та сонцезахисних окулярів, цей аксесуар став невід'ємним доповненням будь-якого образу. Окрім естетичної краси, окуляри також виконують важливу функцію захисту від вітру та сонячних променів.

Цього року дуже модні білі та оправи яскравих кольорів, а також кольорові лінзи. Зважаючи на циклічність моди, зараз вона з нотками 70-тих років і сезонність уже давно не становить перешкод, адже модниці носять сонцезахисні окуляри і взимку.

Оптика Станіславська пропонує 7 окулярів, які будуть модними цього року:

Екстравагантна форма

Як видно з останніх модних тенденцій, існує дуже багато оправ з нестандартною формою: шестикутні, восьмикутні, з вушками, геометричними узорами і т.д. Така оправа не залишить вас не поміченою.
 

Авіатори

Минулі роки авіатори назвали наймоднішими окулярами, цього року вони далі залишаються актуальними з дещо видозміненю формою та новими елементами.
 

Леопардовий принт

Головний тренд 2015-2016 року. Tom Ford, D&G та Dior випустили безліч різноманітних лепардових оправ, ви можете обрати суцільну леопардову оправу, або з леопардовими елементами.
 

Однотонні окуляри

В моді також будуть однотонні окуляри ненав'язливих, спокійних кольорів: бежеві, ніжно-рожеві, фіолетові. Чудову кольорову палітру можна переглянути в лінійці окулярів Dolce & Gabbana.
 

Лисички

Оправа "лисички" тепер буває дуже різноманітною і ніколи не зникає з подіумів. Лисички можуть бути з яскраво витягнутими кутиками і не дуже - все залежить від вашого смаку.
 

Класичні темні окуляри

Темні окуляри з темними лінзами завжди залишаються актуальними.
 
Звичайно, обираючи собі окуляри, кожна жінка повинна враховувати не тільки останні модні тенденції та дизайн, а те, чи підходить ця пара до її форми обличчя. Мода проходить, а стиль залишається. Тому, краще обрати пару окуляр, яка ідеально підкреслить красу і форму обличчя, а не буде просто модною новинкою. Скористайтеся допомогою консультантів, які завжди люб'язно допоможуть обрати найкращий варіант.


Всі оправи можна придбати тут:
Оптика Станіславська
+38 (034) 22 31 445
optukastanislavska@gmail.com
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше