Один із найкращих способів отримання хорошого доходу

26 листопада 2023
Редакція

Отримання доходу шляхом «хайпу»

Кожен день в мережі з'являються безліч проєктів, підходящих для заробітку без активної участі. Вони називаються хайп-проєктами. Термін «хайп» виник від абревіатури HYIP, яка в перекладі перекладається, як високодохідна інвестиційна програма. Суть існування хайп-проєкту полягає у використанні фінансової піраміди.

Як функціонує

Стандартний механізм хайпу полягає в привернення інвестицій протягом певного періоду та виплаті дивідендів. В певний момент, коли приріст коштів сповільнюється, а фінансові зобов'язання - зростають, виплати зменшуються і, нарешті, припиняються. Такі хайп-проєкти отримують негативну оцінку та називаються SCAM. Інвестори, які вкладали кошти в подібні проєкти, ризикують не повернути їх. Однак, ті хто працює з великими сумами завжди точно знають з чим стикаються. Інвестори мають реальні знання про прибутковий хайп, і володіють певними стратегіями для його успішної реалізації. Подібні стратегії заробітку часто використовують досвідчені гравці онлайн казино myrotvorets.org.ua.

В багатьох випадках інвестори знають популярних операторів. В нових платформах вони перевіряють платіжну здатність малими сумами. Досвідчений інвестор вступає в будь-який хайп якнайшвидше (це збільшує шанси на успіх). Він використовує реферальні програми, залучаючи нових учасників та збільшуючи власні дивіденди.

Учасників хайп-проєктів можна вважати професіоналами. Та і самі вони часто вважають себе експертами. Інвестори діють активно:

  • публікують блоги;
  • створюють відеоконтент на YouTube;
  • ведуть хайп-моніторинг. 

Співпраця з ними корисна для засновників хайп-проєкту, оскільки призводить до значного збільшення аудиторії.

Створення успішної інвестиційної платформи 

Ідеальні схеми хайпу: 

  1. Інвестори вкладають гроші, отримуючи дивіденди. Їх розмір залежить від обраної фінансової стратегії оператора, який отримує прибуток від транзакцій. Чим триваліше працює схема, тим більше вигоди отримують учасники. Для організації хайпу необхідно мати знання в інвестиціях та відповідний досвід;
  2. Замовити готовий HYIP у фахівців, які візьмуть на себе всі аспекти: від розробки скрипту до запуску платформи. Фахівці консультують, управляють проєктом, розробляють стратегії розвитку для подовження терміну його функціонування.

Плануючи організувати хайп-проєкт, важливо мати розуміння основних принципів інтернет-інвестування. Навіть у разі співпраці з фахівцями. 

Фінансова стратегія і хайп-проєкти поділяються на категорії:

  • Високодохідні: пропонують інвесторам високі дивіденди: від 50% до 200%. Швидко залучають великі суми. Часто зіштовхуються з проблемами у зв’язку з необхідністю великих виплат;
  • середньодохідні: дивіденди від 10 до 50%. Комфортний тип проєкту, в якому інвестор та оператор отримують пристойний прибуток, а виплати негативно не впливають на касу;
  • низькодохідні: забезпечують дохідність приблизно 10%. Вважаються максимально надійними та можуть функціонувати тривалий час.

Для подовження терміну функціонування інвестиційної платформи важливо створити ефективну рекламну кампанію, реферальну програму та заохочувальні механізми для інвесторів. Важливо просувати проєкт протягом усього періоду його існування та створити переконливий мотив для залучення коштів. 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Цікаве занурення у новий виток пристрасті через роки: рекомендації, як розпалити знову вогник пристрасного кохання
Невирішені конфлікти та непорозуміння можуть стати перешкодою. Навчіться вислуховувати один одного, виражати свої почуття та домовлятися про компроміси. Розв'язання конфліктів буде сприяти покращенню вашого зв'язку та підтримувати пристрасть.
Читати більше