Одеситка вперше представить Україну в Парижі на Тижні моди

2 березня 2017
Олена Українка
Одеситка Юлія Паскаль представить в столиці світової моди свою колекцію осінь-зима 2016/17. Дизайнерські речі нашої землячки демонструватимуть 9 березня в рамках Ready to Wear в розділі Pret-a-Porte між показами Louis Vuitton і Moncler. Юлія вважає, що організатори відібрали її бренд, перш за все, завдяки успішним продажам на міжнародному ринку.
 
weekend.zone
Юлія Паскаль порівняно недовго "крутиться" в модній індустрії. За освітою вона - інженер-архітектор, але ще під час навчання в університеті почала потихеньку пробувати шити, коли зрозуміла, що не хоче всерйоз займатися обраним напрямом. Під час академвідпустки Юлія пошила першу класичну спідницю-олівець, а незабаром скроїла дві сукні - чорну та білу. Коли речі були готові, сфотографувалася в них: світлини в "ЖЖ" зібрали безліч відгуків від друзів. А знайомі, які тримали магазин, навіть зголосилися продати їх. З тих пір одеситка вирішила, що це і є її покликання.
 
"Я відображаю в колірній палітрі і силуетах те, що відчуваю, - каже Паскаль. - Наприклад, відразу після народження дитини я відкрила для себе нові грані, виникла потреба створювати більш жіночні лінії."
 
buro247.ua
 
Модельєр запустила власний бренд Paskal в 2010 році. Починала з фестивалю "I love Kiev" та успішного показу на Mercedes-Benz Fashion Week Kiev, взяла участь у "Fashion Scout" в Лондоні та Парижі. Нещодавно дизайнер увійшла в шорт-лист престижної премії від виробника предметів розкоші LVMH Prize. А незабаром після цього речі з її колекції весна-літо 2015 року потрапили до 35 модних бутиків по всьому світу. До речі, вона стала однією з перших українських дизайнерів, чиї речі пішли на експорт в Європу. Крім професійної діяльності, Юлія займається вихованням двох дітей.
Одяг від Paskal відрізняється різьбленим орнаментом і лаконічним кроєм. Крім того, Юлія однією з перших в Україні почала застосовувати для створення свого одягу технологію лазерної перфорації, що дає ефект елегантних класичних візерунків, як на старовинних серветках. Одну з колекцій дівчина присвятила клубній культурі, іншу - рослинам. На створення багатьох речей її надихнуло море. Легкі сукні та спідниці струмують, немов огортаючи бризом, а колірна гамма дає відчуття відблисків на воді. Бахрома нагадує водорості, а деякі речі зшиті за подобою рибної луски.
 
weekend.zone
 
"Останнім часом я живу в Києві, але завжди з радістю відвідую рідних в Одесі, - поділилася дівчина. - Без моря просто не можу: воно знімає мою втому і дарує нові можливості."
 
Тиждень моди в Парижі - фінальний тиждень моди з чотирьох найважливіших у світі. Він завжди закриває сезон і вважається найавторитетнішим у fashion-індустрії. Проводиться раз на півроку.

(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше