Обираємо готель для відпочинку в Єгипті: на що звернути увагу

6 квітня 2021
Редакція

Обираючи тур, потрібно знати деякі нюанси: тільки в цьому разі відпочинок повністю відповідатиме вашим очікуванням. Який сервіс пропонують туристам на курортах Червоного моря та на що звернути увагу, бронюючи готель, ми вам зараз розкажемо.

Чого очікувати від єгипетських курортів

Курортні міста Єгипту розташовані уздовж узбережжя, тому багато готелів стоять на першій лінії. Як правило, це комплекси з одного-двох висотних корпусів, декількох бунгало, декількох басейнів і невеликого парку. На території кожного розташовані власні облаштовані та безоплатні для гостей пляжі.

На bronix.com.ua/tours/egypt можна ознайомитися з турами в Єгипет із Києва та купити подорож за вигідною ціною, без прихованих комісій і переплат посередникам. 

Який би з турів до Єгипту ви не вибрали, сміливо розраховуйте на гарний сервіс. Персонал у єгипетських готелях ввічливий, з готовністю відгукується на будь-які прохання постояльців, говорить англійською, а деякі співробітники навіть знають російську.

У готелях, що працюють за системою all inclusive («усе враховано») комфортно відпочивати як удвох, так і всією родиною. Для дітей передбачені мілководні басейни, спеціальне меню, ігрові майданчики, аніматори та няні. Гостям також доступні послуги сауни та лазні, масаж, прокат велосипедів, дощок для серфінгу, спорядження для снорклінгу та дайвінгу.

У ресторанах готелів, як правило, пропонують європейську та арабську кухню, багато страв з бобових, риби та морепродуктів та ніколи — зі свинини. Кожна трапеза супроводжується найпопулярнішим в арабів соусом тахіні з оливкової олії, горіхів, насіння кунжуту та лимонного соку.

Відстань від аеропорту та віддаленість від центру

Важливим фактором вибору готелю є віддаленість його від аеропорту. Найзручніші в цьому плані — Хургада та Шарм-ель-Шейх. Міжнародні аеропорти розташовані в самому центрі курортів, тому дорога до будь-якого готелю триває не більше пів години. У порівнянні — від аеропорту Шарм-ель-Шейха до курортів Дахаб та Нувейба — 2–3 години, а до селища Таба — 4–5 годин, залежно від готелю. 

Більша частина курортів Єгипту — невеликі селища, в яких крім декількох торгових лавок і місцевих закладів харчування нічого немає. Якщо ви любите музеї, дискотеки, шопінг і нічні клуби, зверніть увагу на відстань від готелю до міста чи регіону з розвиненою інфраструктурою.  

Що враховувати, обираючи готель

Перш ніж забронювати номер, визначтеся, яку суму ви готові витратити на відпустку. Найдоступнішими у фінансовому плані курортами вважаються Хургада та Шарм-ель-Шейх, тому найчастіше цей напрям обирають сімейні пари та туристи із дітьми.

Якість відпочинку багато в чому залежить від кількості зірок готелю. У плані ціни та комфорту оптимальними вважаються тризіркові готелі. В номерах обов’язково передбачені холодильник, кондиціонер, телевізор, туалет і душова. Деякі апартаменти мають сейф (але найчастіше він розташований на ресепшені), є також обмінники валюти, підключення в холі до Wi-Fi та деякі інші необхідні послуги.

Найкомфортнішими є п’ятизіркові готелі, облаштовані всім необхідним для комфортного відпочинку. Вартість проживання тут обійдеться дорожче у порівнянні з три- або чотиризірковими комплексами. До того, що є в тризіркових номерах, додаються мінібар, набір косметики, капці, халати та деякі інші додаткові атрибути. Достатня кількість персоналу дозволяє проводити щоденне прибирання номерів і зміну білизни. Також у вартість включено користування спортзалом, аквапарком, салонами краси, паркуванням тощо.

Бажаємо, щоб ваша подорож вдалася, а відпочинок виправдав сподівання!

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше