Обираємо годинник за знаком зодіаку!

1 липня 2016
Редакція
Знавці моди та стилю стверджують, що наручний годинник – одна з найважливіших деталей образу успішної людини. Він може розповісти багато про свого власника, наприклад, про його соціальний статус, смаки, стиль життя, характер тощо. У багатьох друкованих та он-лайн ресурсах ви знайдете думку, що це одна з перших речей, на яку співрозмовник зверне увагу при зустрічі.
 
Саме тому підбір правильного годинника дуже важливий для цілеспрямованих людей. І сьогодні ми розповімо вам, як обрати годинник, котрий допоможе справити відповідне враження на оточуючих та прекрасно підійде саме для вашого знаку зодіаку!

Козеріг (Capricorn)

22 грудня — 20 січня

Чоловіки козероги не люблять активного спілкування з оточуючими і намагаються його уникати. Цьому знаку імпонують врівноважена простота, стриманість, строгість, класичний крій. Тому класичний годинник від бренду Maurice Lacroix буде їм до смаку.
 

Водолій (Aquarius)

21 січня — 20 лютого

Жінку-водолія легко впізнати: це яскрава вольова особистість, котра має свій чіткий стиль та оригінальну манеру одягатися. Це люди, котрі завжди дивляться в майбутнє з високо піднятою головою. Таким яскравим жінкам підійде оригінальний годинник від бренду Elite.
 

Риби (Pisces)

21 лютого — 20 березня

Риби - досить оманливий, але такий чарівний знак. Жінки-риби надчуттєві та близько приймають до серця чужі слова та вчинки. Однак у почутті стилю їм варто віддати належне! Тому жінкам-рибам пропонуємо ось такий кварцевий тематичний годинник від бренду Candino зі сталевих лусочок.
 

Овен (Aries)

21 березня — 20 квітня

Представниці цього знаку дуже авантюрні особи, тому завжди мають безліч оригінальних ідей та люблять ризиковані справи. Енергія сонця керує цим знаком та вказує на глибоку розвинену інтуїцію. Таким жінкам підійде золотий сонячний годинник  від дизайнерки Vivienne Westwood у формі сонця.
 

Телець (Taurus)

21 квітня — 20 травня

Чоловіки-тільці вирізняються високою працездатністю, старанністю на роботі, вдома та у господарстві, розміреною енергійністю та прихованими можливостями звертати гори. Такому доброзичливому і спокійному знаку пасуватиме класичний годинник від боенду Tissot.
 

Близнюки (Gemini)

21 травня — 21 червня

Цей стильний годинник від бренду Orient створений саме для жінок-близнюків, адже представниці цього знаку завжди характеризуються гарним смаком та відчуттям стилю. В їхніх очах завжди палає іскорка, а їхня енергійність та жвавість привертають до себе безліч уваги.
 

Рак (Cancer)

22 червня — 22 липня

Мінливий настрій чоловіків цього знаку та постійна необхідність уваги та захоплення оточуючих можуть виснажувати. Не зважаючи на те, що чоловіки-раки люблять класику і недолюблюють спортивний стиль одягу, годинник від відомого бренду Diesel точно приверне їхню увагу завдяки вдалому поєднанню обох стилів та буде викликати цікавість оточуючих.
 

Лев (Leo)

23 липня — 23 серпня

Завжди в центрі уваги, цей знак не може залишатися не поміченим. Впевнений, елегантний чоловік-лев, життя котрого складається з пригод та авантюр. Для цього знаку чудово підійде вишуканий і зручний водночас годинник від бренду Festina.
 

Діва (Virgo)

24 серпня — 23 вересня

Жінки цього знаку люблять розкіш та досконалість. Саме тому золотий годинник від Skagen з цифрами у вигляді маленьких камінчиків завжди нагадає дівам, який безцінний час. Витончений смак дів належно оцінить цей аксесуар.
 

Терези (Libra)

24 вересня — 23 жовтня

Коливання настрою та бажань для жінок цього знаку - звичайний стан: чаші зодіакальних терезів постійно змагаються одна з одною. Зазвичай, терези активні та легкі на підйом, люблять проводити час в гучних компаніях та спілкуватися з друзями. Такому відкритому до всього нового знаку точно сподобається оригінальний годинник від Fossil.
 

Скорпіон (Scorpio)

24 жовтня — 22 листопада

Незважаючи на свій холодний вигляд, скорпіони здатні обпекти не гірше вогню - будьте обережні. Проте, у Скорпіона чудово поєднані розум та емоції. Це чуттєва натура, котра любить розкіш та схильна до надмірностей у всьому - їжі, напоях, задоволенні, коханні. Чоловікам-скорпіонам пропонуємо стильний кварцовий годинник від відомої дизайнерки Vivienne Westwood зі сталевим корпусом та шкіряним ремінцем.
 

Стрілець (Sagittarius)

23 листопада — 21 грудня

Чоловіки, народжені під цим знаком, вирізняються велелюбністю і прямотою у відносинах, тому пропонуємо їм обрати кварцевий годинник від бренду Daniel Wellington. Стрільці - сильні чоловіки, котрі здатні вирішувати не тільки свої проблеми, але й допомагати близьким.
 
Якщо ви шукаєте стильний аксесуар, який би став чудовим доповненням до вашого образу, радимо вам завітати на сайт www.deka.dn.ua. Завдяки великому вибору годинників від відомих світових брендів, ви зможете підібрати саме те, що вам потрібно.   
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com