Новий тренд в світі моди: чоловічі коси

12 липня 2016
Іринка
Чоловічі пучки доволі довгий період були на вершині популярності серед зачісок для хлопців, але тепер вони еволюціонували в щось абсолютно нове - чоловічі коси.

Як і з будь-яким трендом, те, як хлопці носять коси, ґрунтується на їх особистому смаку. Одні, віддають перевагу класичній французькій косі, яка закінчується стильним кінським хвостом, інші, прихильники авангарду, плетуть дві косички і збирають їх у високий пучок на потилиці. Існує безліч варіантів, за допомогою яких можна підібрати ідеальний варіант для будь-якої події: починаючи від особливої, урочистої і закінчуючи повсякденним життям.

А на фото нижче ви побачите приклади цієї нової незвичайної зачіски. 
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше