Новий рік - нове життя або як змінити себе

31 грудня 2017
Vita.
Початок нового року - вдалий час для змін та нового життя. Саме зараз ви можете легко розпочати черговий розділ і постаратися зробити щось нове, чого ніколи не робили. І в цьому ви не одинокі, оскільки дуже багато хто з нас у новому році прагне змінити свої звички, стиль життя чи погляди. А ми в цьому вам допоможемо та розповімо, з чого почати.

Перестаньте красти години у сну

Серіали, робота чи соціальні мережі - абсолютно не важливо, через що ви спите недостатньо і потім насилу встаєте вранці. Включіть у свій список обов'язкових справ сон, і ви побачите, як багато у вас з'явиться сил.

Складіть план

Завдяки загальному плану, який завжди перед очима, вам буде набагато простіше навчитися ставити перед собою цілі та контролювати своє життя.

З чого почати? Поставте перед собою мету перетворити ранковий підйом на джерело бадьорості на весь день. Сплануйте свій ранок починаючи з дзвінка будильника, мінімальної ранкової руханки до виходу з дому та плану справ на день. Почавши з малого, проаналізуйте, що б вам хотілося змінити протягом робочого дня, як краще використовувати вільний час і - змінюйтесь!

Займіться спортом

Кожній людині необхідно знайти свій вид спорту. Обирати є з чого. Запишіться в спортзал, на фітнес або в басейн. А ще є: студія бальних або спортивних танців, заняття йогою, тощо. Купіть відразу абонемент на місяць, щоб не пасувати вже після другого заняття. Візьміть до компанії друзів, щоби було цікавіше.

Правильне харчування

Знову купуєте напівфабрикати, фастфуд, чіпси та іншу гидоту, а потім скаржитеся на погане самопочуття і зайву вагу. Так чому б не почати правильно харчуватися? Побільше фруктів і овочів, менше смаженого і жирного, замість соків і газованих напоїв - вода і чай. Це елементарні правила харчування, результат якого ви помітите одразу.

Цікаві поїздки

Подумайте, куди можна з'їздити без особливих збитків для вашого бюджету. Можливо, недалеко від вашого міста є безліч цікавих місцин, які ви ніяк не зберетеся відвідати. Прийшов час! Складіть приблизний план - нехай поїздки відбуватимуться раз на два тижні або раз на місяць, як вам зручно. Відвідування нових місць - прекрасна можливість розширити кругозір і запастися позитивним настроєм!

Позбудьтеся шкідливих звичок

Новий рік - прекрасний привід кинути, наприклад, палити. Нехай не відразу, а поступово - головне, почати і не звертати з шляху. Поставте собі за мету перестати палити, наприклад, за шість місяців. А якщо ви прихильник радикальних рішень - залиште шкідливу звичку миттєво, раз і назавжди! Замість куріння придумайте для себе щось корисне - наприклад, починати день не з чашки міцної кави і сигарети, а зі склянки свіжовичавленого соку, каші та зарядки.

Читайте книги

Читати потрібно багато. Чудово, якщо ваш результат - це 40-50 прочитаних книг за рік.
Читайте для розвитку свого розуму та мислення. Конспектуйте зміст прочитаного, запам'ятовуйте цитати - так ви не тільки збагачуєтеся мудрістю і життєвим досвідом, але і тренуєте пам'ять.

Контролюйте особисті фінанси

З фінансами в наші дні пов'язана величезна кількість стресів і страхів. Спробуйте взяти цю частину свого життя під контроль - заведіть фінансовий журнал. Це тільки здається, що така бухгалтерія не потрібна, і ви цілком можете обійтися без неї. Насправді вже через місяць ретельного записування всіх доходів і витрат ви побачите, як багато грошей іде на дурниці, і навчитеся витрачати кошти "з розумом". В результаті ваш бюджет помітно зросте. А ще, це дасть вам відчуття контролю над власними фінансами, а, отже і над вашим життям.

Запишіться на курси іноземних мов

Вивчіть іноземну мову! Як відомо, кожна людина сьогодні повинна володіти хоча б однією іноземною мовою. Існує безліч методик, що дозволяють освоїти мову швидко і якісно. Виберіть, яка підходитиме вам, і - вперед!

Згадайте будь-яку мрію і здійсніть її!

Здійсніть свою дитячу мрію. Ви мріяли колись поїхати в Париж? Навчитися кататися на ковзанах? Побачити улюбленого виконавця чи артиста? Ось і займіться здійсненням цієї мрії! Зрештою, хто або що зможе вам перешкодити?
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше