Новий міністр уряду Канади завершила присягу словом "Дякую" (відео)

6 листопада 2015
UAPOST.US
4 листопада 2015 року відбулося призначення нового уряду Канади, передає UaPost.

Як повідомлялося раніше, відповідно до останніх парламентських виборів, які відбулися 19 жовтня 2015 року у Канаді, до парламенту країни пройшло 11 канадійців українського походження. Перемогу на виборах здобули представники Ліберальної партії, які і сформували уряд.

Новим міністром міжнародної торгівлі Канади стала українка за походженням Христя Фріланд, а Мері Енн Мігичук призначена міністром зайнятості, розвитку трудових ресурсів і праці в уряді Джастіна Трюдо - нового прем'єр-міністра Канади.

47-річна Христя Фріланд народилася у канадському місті Піс-Рівер у провінції Альберта. Її мати, Галина Хом’як-Фріланд, українка за походженням.

Журналістську кар’єру Фріланд починала в Україні в якості стрингера Financial Times, The Washington Post і The Economist.

Пізніше вона працювала у Financial Times у Лондоні заступником редактора, редактором британських новин, керівником московського бюро, кореспондентом у Східній Європі, редактором вікенд-видання та редактором FT.com.

Мері Енн Мігичук - колишній Міністр промисловості торгівлі шахт та міжурядових справ провінції Мінітоба. Журналістка канадського телеканалу CBS повідомила, що Мері Енн Мігичук завершила свою присягу міністра українським словом "Дякую".
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше