Про важливість благодійності

29 жовтня 2019
Iryna Kozak

"Note di carita: Musica per l'Ucraina" (Ноти благодійності: музика для України) під такою назвою пройшов 25 жовтня благодійний концерт у підтримку проекту "Святий Миколай дітям у потребі", який щороку проводить Мальтійська служба допомоги.

Уже незабаром понад 4000 іменних подарунків отримують діти з більш ніж 30 інтернатів, сиротинців, будинків сімейного типу та прийомних сімей. Не всі діти, що живуть у інтернатах, сироти, але всі вони 19 грудня на Святого Миколая прокинуться не під батьківським дахом, і з надією заглядатимуть під подушку.



Ця акція розпочалася 1997 року і щороку безперервно Мальтійська служба допомоги разом з волонтерами дарують дітям бажані подарунки: іноді це звичні для нас засоби гігієни, або ж банка згущеного молока, ліки та памперси, одяг чи річ, яка допоможе розвивати дитячі хобі. Часто діти просять у своїх листах Божої ласки для рідних, миру для України чи побачити свою маму.

Дякуючи Софії Мигаль, яка, власне, є ініціатором та організатором цього концерту сьогодні в Римі, кожен охочий міг не тільки долучитися до збору коштів для українських діток, але й провести вечір в компанії чудової музики у виконанні поліфонічного хору, заснованого геніальним композитором, диригентом, номінантом на "Оскар" Franco Poterza. Сьогодні хор діє під керівництвом одного із синів маестро  Saverio та приятеля  Luca Grimaldi.

Окрім українців, що проживають в Римі, на концерті було присутньо чимало італійців, які не залишились осторонь ні до проблеми дітей у потребі, ні до заклику підтримати проєкт.

Допомагаючи сьогодні діткам, роблячи їхнє дитинство щасливим, ми вносимо вклад у власну комфортну старість та стабільне майбутнє наших власних дітей.

Адже не даремно кажуть, що всі травми родом з дитинства.


Долучайтеся до акції і Ви! Нехай Святий Миколай прийде до кожної української дитини!
http://malteser.ua/mykolai/  усі охочі можуть підтримати ініціативу!


Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше