Нотні сходинки

2 червня 2014
Galyna Ugryna

У школі мистецтв при Катедрі святого Миколая у Чикаґо школярі отримують якщо не миттєве  задоволення, то вірне вухо, чудове хобі, а там  дивишся - шматок хліба і неозоре море творчості. Мається на увазі, перш за все, музичне відділення школи, якою керує директор Андрій Чуйко, - сам неперевершений у нашій спільноті музикант. Найкращі майданчики виступів - панові Чуйкові! Весілля чи інша імпреза, яка змогла дістати згоду на виступ пана Андрія, - безпрограшний варіант музичного відпочинку, запалу, шалу - все залежить тільки від вибору перформансу.

Молодий вчитель музики, гітарист з Болгарії - Живко Ніколов навчає невелику групу хлопчиків (поки що!) десь біля року. По ставленню до предмету дітей завжди вгадується стиль вчителя. У даному випадку ми бачимо довір’я, повагу учнів і батьків до цього молодого хлопця. 

Були виконані різні твори відповідного рівня творів і виконання у дуеті з вчителем, з нотами і без. Нестримна уява малює майбутнє цих школяриків, коли гітара стане другом у дружбі й коханні, смуткові і розвагах. Успіху вам, діти! Щасти тобі, вчителю, на добрих учнів!
 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше