Notino's Black Friday: тиждень знижок на брендову косметику і парфумерію

25 листопада 2019
Редакція

Залишаються лічені дні до початку довгоочікуваного свята розпродажів — Чорної п'ятниці. Але на відміну від багатьох інших магазинів, онлайн-магазин Notino подбав про своїх клієнтів і продовжив Чорну п'ятницю на цілий тиждень.

Ексклюзивна пропозиція Notino

Глобальний розпродаж в магазинах США — Чорна п'ятниця — в цьому році почнеться вночі 29 листопада і триватиме лише добу. За цей час покупець повинен переглянути всі каталоги, вибрати, що ж він або вона все таки хоче і встигнути замовити, поки товар за вигідною ціною не «розмели» інші. Щоб прийняти зважене рішення, дня може не вистачити.

Щоб допомогти своїм клієнтам зробити правильний вибір, в Notino вирішили продовжити час розпродажу з одного дня до цілого тижня. Чорна п'ятниця тут почалася в понеділок 25 листопада і закінчиться в неділю 1 грудня. 

Використовуючи промокод сайту blackua можна придбати косметику і парфумерію відомих брендів (наприклад парфуми Victoria's Secret, Versace, Montale і багатьох інших) зі знижкою в 20%. А зі знижкою до 70% можна придбати електроприлади, аромати для будинку, декоративну та уходовую косметику локальних брендів. 

На що звернути увагу

Від достатку низьких цін легко втратити голову і купити багато товарів. Оскільки ціни дійсно знижені — це не так страшно, тим більше, скоро Новий рік і Різдво і під час Чорної п'ятниці варто обзавестися подарунками для сім'ї та друзів. А що підібрати собі?

В першу чергу потрібно звернути увагу на те, чого поки що немає або про що давно мріялось. Наприклад, флакон розкішних Hugo Boss The Scent або набір за доглядом за волоссям Kérastase. 

Також в цей час вигідно придивлятись до палеток тіней — не як завжди нюдових та пастельних відтінків, а різнобарвних та сяючих кольорів. 

Ще більше вигідних пропозицій

Реєстрація на сайті магазина і підписка на розсилку допоможе не забути про тиждень розпродажів на честь Чорної п'ятниці. Тим більше, що знижки та акції не закінчуються в листопаді. Протягом року є не менш привабливі розпродажі.

Одна з таких масштабних акцій літня Чорна п'ятниця — Summer Black Friday. Тут такі ж великі знижки, але влітку. Можна накупити сонцезахисних кремів і термальних вод на всіх домочадців і друзів. 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше