Нескучний одяг для дому

11 грудня 2021
Редакція

З пандемією стало більш популярним, ніж будь-коли, працювати чи навчатися вдома. Бо, якщо ви вдома, це не означає, що ви не можете одягнути щось миле та затишне. На щастя, легко знайти зручні і небанальні одяг і взуття.

Ми підготували варіанти, які можна носити вдома, щоб не тільки було зручно, а й щоб ви почували себе гарними. А ще в такий спосіб легко підняти поганий настрій.

Почнімо зі взуття. Мастхев — мати в гардеробі зручні домашні тапочки. На сайті https://coolstyle.com.ua/ua/domashnie-tapochki-zhenskie можна такі знайти. Яскраві чи в більш приглушених відтінках, теплі й на теплу пору. Дбати про себе просто. 
 

  • Худі і штани вільного крою. Такий варіант підійде і для робочих зум-зустрічей, і для роботи вдома. 

  • Короткі шорти і футболка з натуральних тканин. Підійде і для сну, і для проведення часу вдома.

  • Оверсайз светри та теплі штани чи шорти. Актуально восени та взимку.

  • Джогери та кроп-топ. Ненудний варіант, коли набридне класика.

  • Джинси вільного крою + футболка + кардиган. В такому образі можна не тільки сидіти вдома, а й вийти на каву або піти погуляти в парк зі собакою.

Тому припиніть сидіти цілими днями в піжамі. Так ви будете неактивні та повільні, особливо в роботі.
 

Кілька ідей ненудних буднів ми вам подали, а почати шопінг можна на сайті https://coolstyle.com.ua/ua/shlepantsy-zhenskie. Там знайдете відмінне взуття для дому.  


 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

levasonko levasonko 7 березня 2022
отличная статья еще есть качественный текстиль на сайте https://le-vele.com.ua/postelnoe-bele/evro-2-spalniy/
Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше