Недоліки сучасної дівчини

20 листопада 2014
Редакція
Важке життя сучасної жінки/дівчини - потрібно постійно контролювати себе, щоби щохвилини не робити селфі, і боротися з бажанням розревітись через те, що не виходить зібрати по інструкції стілець. І це ще не все, ось цілий список недоліків представниць прекрасної половини людства, які не на жарт дратують всіх оточуючих.
 
1. Ми грішимо фронтальною камерою. Я даю собі слово не робити частіше 1 селфі на 3 поста в Instagram, але боже! Я ж пофарбувалась! Як приховати подібне від людей!

2. Ми недолюблюємо подруг, які часто постять селфі у соціальних мережах. Ну скільки ж можна, чи не так?

3. Деякі речі ми не вміємо робити патологічно. Наприклад, я ніколи не зберу жодного предмету від IKEA, це ж як вища математика.

4. Ми - непрофесійні. Коли мені дають неприємні завдання на роботі, я починаю кричати. Листи деяких моїх колег і керівників одразу потрапляють в папку під назвою "******". Я вважаю своїм обов'язком просидіти на кухні біля кавоварки як мінімум двадцять хвилин.

5. Ми ненажери. Як то кажуть, I am a lady on the street but a freak at the buffet (я - дама на вулиці, але монстр біля шведського столу).
 
6. Ми в глибині душі любимо зиму, коли у нас є шуба. І не любимо, поки шуби немає.

7. Ми іноді спеціально не відповідаємо на повідомлення від чоловіків по двадцять хвилин, набиваючи собі ціну. Про цьому весь цей час проводимо на низькому старті з секундоміром.

8. Ми не інтелектуальні та розбираємося тільки в тому, що нам цікаво. Історія та географія - це суцільна прогалина.

9. У глибині душі ми вважаємо, що всі чоловіки навколо закохані саме в нас.

10. Ми весь час сидимо на якихось "колесах". Навіть найбільш нормальна на вигляд дівчина розбирається в настоянках для сну і бадьорості, різних БАДах та в іншій гидоті.
 
11. Ми любимо алкоголь, майже всі.

12. Ми думаємо про свої стосунки 24 години на добу і ні робота, ні розваги не можуть нас відволікти.

13. Ми товсті. Завжди і постійно, не зважаючи ні на що! І навіть дівчата найбільш анорексійної зовнішності докладають максимум зусиль у пошуках нових методів швидкого схуднення.

14. Ми любимо читати книги з мотивації і психології, віримо гороскопам в журналах і з ретельністю проходимо будь-які психологічні тести, які зустрічаємо на своєму шляху.

15. Коли ми заходимо в LinkedIn (соціальна мережа для пошуку і встановлення ділових контактів), нам протягом багатьох років нічого змінити в своєму профілі, крім фотографії.
 
16. Ми любимо Ремарка. Він геній. А ще Пало Коельйо та Харукі Муракамі. Куди ж без них!

17. Ми не образимося, якщо нам поступляться місцем в метро або заплатять за нашу каву.

18. Ми краще замерзнемо, ніж одягнемо під джинси колготки в холодну погоду. Ноги і так товсті, тут рахунок іде на міліметр.

19. У розпал сексу ми думаємо про те, як виглядає зараз попа і що там з грудьми. Ми ненавидимо ефективні, але неефектні пози.

20. Іноді ми можемо з'їсти більше свого хлопця.
 
21. Якщо ми з кимось зустрічаємося, то геть забуваємо про всіх друзів і подруг. І поки тривають стосунки, триває і амнезія.

22. Нам патологічно подобаються скандали. Сварки з коханими - це традиція, якій не можна зраджувати ні в якому разі. Якщо він не йде нам на зустріч і не робить нічого поганого, ми самі придумаємо, що він зробив не так цього разу.

23. Коли виникає справді серйозна проблема у стосунках, ми не опустимось до того, щоби просто сісти і просто поговорити з чоловіком/бойфрендом. Ні-ні, це ж не наші методи. Краще всього знайти безглузді поради в інтернеті чи порадитись із самотньою подругою, яка вже 5-ий рік поспіль не може знайти нікого "достойного".

24. У нас є найкращі подруги, які перетворюються на об'єкт обговорення, як тільки виходять з кімнати.

25. Преса, загалом, штука доволі безглузда, не враховуючи новинки моди, історії про зіркове життя і світські плітки.
 
Знаєте, чим ще продовжити цей список? Коментарі чекають вас ;)

І якщо кілька пунктів нагадують вас, не ображайтесь. Це всього лиш сатира на сьогоднішнє суспільство. Насправді все не так погано, якщо це лиш одна частинка вашого життя, вашого характеру, але ви, окрім того, - багатогранна, цікава, любляча і креативна жінка. Чого ми вам усім і бажаємо!

(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше