Не знаєте як прикрасити ялинку? Яскраво та оригінально, разом з Маніфік Декор.

Напередодні Нового Року кожен з нас замислюється над тим як і з ким, де його зустріти, а також неодмінно постане питання як красиво, а головне креативно декорувати помешкання і, звичайно, головний атрибут свята - новорічну ялинку.
Святкові прикраси задоволення не з дешевих, але Маніфік Декор дбає за кожного клієнта, щоб свіжі ідеї зустрічі 2018 року стали для Вас доступними, та надає сотні готових рішень задач: як створити і, де купити новорічні прикраси на ялинку та тематичний декор.

Ми обрали для Вас найцікавіші ідеї, які цього року однозначно трендові. Ось одні з можливих варіантів:

  1. Новорічні кулі з паперу - екологічні іграшки, які можна створювати зі старих листівок, вирізок з журналів, упаковок цукерок і т.д.). 
  2. Дерев'яні іграшки на ялинку, звичайно, можете зробити їх самостійно, якщо маєте під рукою пилу та дриль та багато вільного часу. В Маніфік Декор Вас здивують відмінним вибором новорічних іграшок з дерева: 3д фігури ялиночок, сніговиків, оленів з санчатами, сніжинок, казкових героїв, тощо.
  3. Новорічні прикраси на вікна  та трафарети для сніжинок
  4. Новорічна ялинка своїми руками. Це дивовижна ідея, де фантазія не має меж: ялинку можна зробити як з паперу, кавових зерен, так навіть мандаринів або цукерок, яку в кінці святкування можна з'їсти разом з родиною. 
  5. Новорічні іграшки на ялинку з будь-яких підручних засобів. Ви можете створювати найрізноманітніші варіанти з сухофруктів, цукерок, фруктів чи навіть макаронних виробів.
  6. Іграшки зі старих лампочок. Один з варіантів, де ви максимально можете проявити свої художні навички і розмалювати лампочки будь-якими візерунками на новорічну тематику та зробити пам'ятні надписи.
  7. Для талановитих до рукоділля, підійде варіант пошити декор для ялинки з тканини та фетру. Стильно виглядають яскраві смугасті ялинки, вантажні дзвіночки і мереживні серця. Набивати такі іграшки можна холофайбером або синтепоном.
  8. Новорічні гірлянди, від стандартної змійки, з якою впораються навіть малюки до складних гірлянд, які можна купити готові чи створити з кількох, роблячи плетіння.
Продовжувати цей список можна ще дуже довго, та все залежить від вашого бажання і, звичайно, правильного святкового налаштування до майбутнього свята. Маніфік Декор вітає Вас з наступаючими святами, бажає веселого казкового настрою і неодмінного виконання всіх мрій в Новому 2018 році.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

7 причин наважитись на плазмотерапію волосся
Густе, довге, шовковисте волосся завжди вважається предметом особливої елегантності, краси та розкоші. Жінкам, яким пощастило перейняти здорове волосся генетично, з цим моментом набагато легше. А ось пацієнтів, що борються за кожну здорову волосину, варто підтримати дієвими рекомендаціями та порадами від спеціалістів галузі трихології.
Читати більше