Не забувайте про наших!

Гучна назва посту виголошує наче б то заповідь.

Сьогодні розмова піде про українських дизайнерів. Чому однією з обов'язкових ознак стилю є наявність брендової речі закордонного виробника? Чому наші дизайнери не стільки популярні? Чому закордоном люди знають про наших творців більше, ніж ми самі?

Ці питання виникають у мене, коли я прогортую стірчку  модних новин. Я вважаю, що нашими дизанерами варто горидитись. Хочете підтвердження? Легко: "Перша леді Америки, Мішель Обама, провела п'ятигодинний майстер-клас "Fashion Education Workshop", під час якого була вдягнена в сукню дизайнера з Тернополя."
 


Хіба це не привід для гордості?! Хто з українських зірок може порадувати нас нарядами від уркаїнських дизайнерів? Мало хто. А все тому, що люблять покрасуватись в популярніших і дорожчих брендах. Та чи не краще демонструвати і просувати в світову модну індустрію НАШИХ?

Нещодавно у журналі VOGUE Україна розповіли про талановитих дизайнерів України. Так чому не популяризувати це явще. Набагато приємніше гордитись не тільки тим, в чому ти одягнений, а ще й тим, що це талановите творіння "з твого народу". Якщо весь світ визнає українських дизайнерів, то чи не пора й нам їх визнати?

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше