Не дамо депресії й шансу

9 жовтня 2015
Валерія
Дорогі читачі, вже закінчився перший місяць осені й вже дуже скоро сонечко не буде нас так гріти та тішити своє присутністю, і почнеться те, що ми звикли називати - ДЕПРЕСІЄЮ! Ооо, це слово дійсно лякає та наводить сум! І ось, коли вона прийде до нас у гості, і до речі, не питатиме нас на скільки, а так, як сама забажає, або до наших рідних і знайомих, ми маємо бути готові правильно її зустріти чи одразу випровадити!

Є багато способів як не потрапити у пастку депресії, коли холод та сірість прийде до Вашого міста та дому! Наприклад, від буденної втоми завжди підійме настрій душевна книга. Саме книга заманить тебе до захоплюючих пригод та переживань, котрі надовго відвернуть тебе від годин суму, тому що, як правило, після однієї прочитаної книги, йде друга, третя, сьома, десята і т.д.

Також під час холодної погоди тебе обов’язково зігріє чаша гарячого шоколаду, какао, кави та просто запашний чай. А ще краще усім цим тішитись у дружній компанії або з коханою людиною! Тому що дружня душевна розмова з чимось смачним і теплим у руках завжди відвернуть тебе від погані думки та повернуть щиру посмішку!

А як Вам такий варіант – провести час у родинному колі, переглядаючи старі фотографії та сімейне відео? Хіба не заманлива пропозиція? Адже згадки про веселі та навіть кумедні миті дитинства з батьками ніколи не дадуть тобі й шансу впасти в депресію!

Ну, ще для дівчаток можна дати пораду пройтися по крамницях, адже нові речі та цікаві дрібнички надовго вкрадуть Ваші думки, що не помітите, як настане літо! А для парубків у мене є порада – більше часу приділяйте своїм половинкам, адже, погодьтесь, з ними Вам ніколи не буде сумно та нудно і депресія навіть не подивиться у Ваш бік – 100% гарантія!

Отже, шановні читачі, не дамо депресії й шансу "завітати" до нас у гості та будемо проводити наш час так, щоб ми і не помітили як швидко пройдуть морози, а сонечко із теплом знову повернуться до нас!
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше