Найпопулярніші слоти для дівчат і про дівчат

26 листопада 2023
Редакція

Традиційно заведено вважати, що саме чоловіки є потенційною аудиторією закладів з азартними розвагами, але світова статистика говорить про те, що розрив між чоловіками і жінками з кожним роком зменшується. Сьогодні у світі близько 42% від усієї кількості гравців — це жінки. Їм притаманний власний характер гри та його особливості гри. Своєю чергою, розробники слотів задовольняють потреби жіночої аудиторії, випускати тематичні автомати.

Lucky Lady’s Charm від Novomatic

Цей слот вважається одним з класичних проєктів провайдера. Головною героїнею гри є чарівна фея, а у якості ігрових символів тут використані зображення, що так чи інакше пов'язані із вдачею. Сама гра сміливо може претендувати на статус ветерана індустрії, адже перша версія Lucky Lady’s Charm з'явилася у далекому 2003 році. Цим пояснюється дещо застарілий дизайн та панівна кількість нейтральних ігрових символів у вигляді позначення гральних карт. Серед бонусних ігор відзначаються раунд з 15 безкоштовними обертаннями та ризик-гра на подвоєння. Класичний 5-барабанний слот має високу волатильність та RTP на рівні 95,13%. Сьогодні цей показник навряд чи здатен вразити нове покоління гравців, проте сайт avtomaty.cc допоможе знайти слот із більш привабливими технічними показниками.

Dream Date від Games Global

Якщо попередній слот не можна назвати таким, що повністю спрямований на жіночу аудиторію, то Dream Date вже навряд чи буде мати шанувальників серед чоловіків! За своєю будовою слот не відрізняється від попереднього — ігрове поле складається з 5 барабанів, на яких зображення розташовані у 3 ряди. Його особливість у сюжеті — у якості головних героїв виступає чарівна дівчина та чотири кавалери, які прагнуть запросити її на побачення мрії. Цікаво, що гра дозволяє змінити епоху — це можуть бути античні або сучасні “декорації”. Слот відрізняється середньою волатильністю та досить частим випадінням виграшних комбінацій.

Book of Lady від Endorphina

Слот з'явився лише у 2022 році та є вільною інтерпретацією популярної “книжкової” тематики, але для дівчат. Про особливості тематики тут говорять ігрові символи:

  • Жіночі туфлі.
  • Сумочка.
  • Білий кіт.

Слот має 10 ліній виплат та бонусні раунди. Для потрапляння у гру з 10 безкоштовними обертаннями необхідно буде вполювати три книги, що позначають скаттер символ, а окрім цього за бажанням можна подвоїти будь-який виграш у ризик-грі. Book of Lady має ще одну цікаву деталь — квиток до бонусної гри можна придбати за окремі кошти у будь-який момент, не чекаючи на випадіння відповідних символів на барабанах. Щоправда, ціна буде збільшуватися в залежності від розміру ставки.

Agent Jane Blonde Returns від Stormcraft Studios

Слот є своєрідним продовженням гри Agent Jane Blonde від Games Global та більш сучасною версією історії про сміливого спецагента у спідниці, жіночу версію Джеймса Бонда. Ігровий автомат цікавий своїми додатковими функціями — передбачено можливість респіну в момент, коли на барабанах з'являються два скаттери, а вайлд символ може займати два чи навіть всі три ряди на барабанах, збільшуючи шанси на випадіння виграшних комбінацій. Їх тут буде вдосталь, адже слот наділений низькою волатильністю. та має показник RTP 96,6%.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Цікаве занурення у новий виток пристрасті через роки: рекомендації, як розпалити знову вогник пристрасного кохання
Невирішені конфлікти та непорозуміння можуть стати перешкодою. Навчіться вислуховувати один одного, виражати свої почуття та домовлятися про компроміси. Розв'язання конфліктів буде сприяти покращенню вашого зв'язку та підтримувати пристрасть.
Читати більше