Найпопулярніші музичні інструменти: топові 5 варіантів

30 січня 2024
Редакція

У всьому світі можна знайти більше кількох сотень різновидів музичних інструментів, але загальною популярність має лише мала частина. За роки існування вони встигли завоювати любов виконавців та слухачів, здобути певну репутацію і престиж, деякі мали неабиякий вплив на виникнення нових музичних течій і стилів.



Придбати як найпопулярніші, так і більш рідкісні музичні інструменти пропонує інтернет-магазин музичних інструментів JAM. Магазин має двадцятирічний досвід роботи на ринку України. В каталозі можна знайти понад 9500 найменувань товарів від 80 світових брендів. Ви маєте змогу замовити оперативну доставку в будь-який куточок України транспортними компаніями або отримати товари в роздрібних магазинах.

Фортепіано

Фортепіано сьогодні можна назвати найбільш популярним варіантом. Це клавішний інструмент, який поширений у таких течіях музики, як:

  • академічна;
  • естрадна;
  • джазова;
  • авангардна.

Існує декілька різновидів фортепіано: акустичні, цифрові та електронні. Практично всі музиканти-інструменталісти під час опанування скрипки, баяна, віолончелі й навіть ударних також вчаться грі на фортепіано в обов’язковому порядку. Це підтверджує, що цей інструмент можна назвати найбільш важливим за всю історію світової музичної культури.

Гітара

Музиканти цінують гітару за неперевершене звучання й ті емоції, що може надати мелодія. Виконавцям класичної, вокальної, народної музики до вподоби академічний акустичний вид. Електрогітару мріють опанувати підлітки всього світу, які збирають власні групи та вчаться найпростішим навичкам гри.

Скрипка

Витончену неповторну скрипку називають королевою музики. Зараз вона втратила свою глобальну затребуваність, але все ж таки панує у професіональній інструментальній музиці.

Саксофон

Саксофон — невід’ємний атрибут такого музичного напрямку, як джаз. Він дарує зворушливе ніжне звучання.

Барабан

На традиційній барабанній установці та електронних барабанах (тарілках, томах, бочках, малих барабанах) у світі професійно грають понад 2 мільйони людей, і з кожним роком ця кількість лише зростає.

Який би музичний інструмент ви не вибрали для себе, інтернет-магазин JAM допоможе знайти найкращий варіант.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше