Найкращі чоловічі street style образи

3 липня 2014
Plastylina
Покази нових колекцій одягу це чудовий спосіб набратися натхнення та ідей для власного гардеробу, придивитись і прикупити щось новеньке. Але й не варто заперечувати, що визнані модники та поціновувачі стилю серед чоловіків не проминуть жодної нагоди, щоб похизуватися і власним смаком та вмінням красиво одягатися. Відвідуючи різні покази в Лондоні, Мілані та Парижі, вони не тільки шукають натхнення для власних образів, але й хочуть на інших поглядіти, ну і, зрозуміло, себе показати.

Стрітстайл з Парижу

Стріт-стайл репортажі з Парижу дуже захопливі і більшість очікує побачити вичурних модників у строгих костюмах, але вулична мода цього року в Парижі - це вузькі джинси, різноманітні прінти, кросівки і спортивки. Стиль не такий строгий, як у Мілані, а більш вільний. Дивимось в чому гуляли на чоловічому тижні моди у Парижі.
  Фото imaxtree.com

Стрітстайл з Мілану

На тижні чоловічої моди в Мілані сезону весна–літо 2015, гості мали змогу подивитися на нові колекції  Dolce & Gabbana, Ermenegildo Zegna, Prada, Missoni, Salvatore Ferragamo, Bottega Veneta, Moncler Gamme Bleu, Calvin Klein Collection та багато інших відомих дизайнерів. Але що стосується street style, то там панував переважно класичний стиль. Костюми стриманих кольорів розбавлені сорочками з різноманітними прінтами, кольоровими краватками, підтяжками і носочками :) Але дуже часто зустрічався спортивний та повсякденний, так званий кежуал стиль, кросівки та темні окуляри.
  Фото imaxtree.com

Стрітстайл з Pitti Uomo

Відома і всіма любима виставка чоловічої моди у Флоренції. Тут збираються усі представники чоловічої індустрії моди при всьому параді з величезними валізами краваток, сорочок, костюмів і взуття - жодний захід не зможе похизуватися такою кількістю розодягнених і напахнючених мужчин. Здається, що це найулюбленіша подія для усіх стрітстайл фотографів та оглядачів. І хоча виставка здається досить буденною справою - для її відвідувачів це не перешкода, щоб продемонструвати себе. І зовсім не важливо, що на вулиці тридцятиградусна спека, усе має бути ідеальним!

Дехто на виставці виглядав звично і навіть дещо нудно, абсолютно передбачувані у виборі одягу, а дехто дивував буянням кольору, крою та фактури. Як на мене - занадто багато бородатих чоловіків, але це лише дань моді. Насолоджуємося італійськими стилягами та беремо на замітку цікаві образи.
  Фото Gioconda Rafanelli & August Kaciuruba

Кожний показ, виставка чи будь-який інший фешн захід відрізняється своїм стрітстайлом. Але не обов’язково бути присутнім на таких заходах, щоб показати свій стиль та вміння красиво одягатися. Переглядайте та беріть участь в проекті вуличної моди KomodMod та дивуйте мешканців свого міста. Головне це оригинальність, магнетизм яскравих та пістрявих принтів, увага до деталей та аксесуарів. Успіхів!
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше