Найкращі слоти з технологією Megaways

29 серпня 2023
Редакція

Стрімкий розвиток онлайн сегменту азартних ігор та висока конкуренція серед виробників сучасних відео слотів призвела до того, що у 2015 році провайдер Big Time Gaming став автором справжньої революції у світі слотів. Його технологія Megaways назавжди розширила рамки сприйняття традиційний барабанних слотів, а також спричинила справжній сплеск цікавості до індустрії в цілому. Відтоді мало не кожен провайдер має у своєму арсеналі ігри з цією технологією, проте ми виділимо декілька найцікавіших.

Bonanza Megaways від Big Time Gaming 

Власне, заведено вважати, що саме із запуску цього слота і почалася історія нової технології Megaways. Головна її особливість полягає у тому, що кожне нове обертання ігрового барабана створює безліч варіантів виграшних комбінацій шляхом різної кількості символів на барабані. Якщо традиційні слоти містять фіксовану кількість зображень, то на барабані з технологією Megaways може бути від 2 до 7 символів. Це суттєво оновлює ігровий процес, а в Elslots казино гравці часто шукають саме такі ігри.

Оригінальним рішенням у Bonanza Megaways є також додатковий горизонтальний барабан над ігровим полем, він допомагає будувати виграшні комбінації. За одне обертання їх може бути одразу декілька - виграшні символи зникають, а на їх місце падають нові. Завдяки додатковому барабану кількість можливих напрямків виграшу тут складає 117 649!

Mammoth Gold Megaways від Pragmatic Play

Слот повертає гравця у льодовиковий період, знайомлячи по ходу гри з мамонтами, шаблезубими тиграми та дикими кабанами. Вже знайома нам технологія тут набуває вдосконалення - ігрове поле складається з 6 основних барабанів та одного горизонтального. Кожне нове обертання барабана показує кількість можливих напрямків виграшу, а найголовніше правило Megaways нікуди не поділося - головне, щоб між однаковими зображеннями не було пробілів, тоді комбінація вважається виграшною!

Mammoth Gold — це слот з високою волатильністю та RTP на рівні 96,03%, що може змінюватися по ходу гри, але найголовніше тут це набір бонусних функцій:

  • Раунд з безкоштовними обертаннями;
  • Можливість купити бонус у будь-який момент;
  • Множники виграшу в основному режимі;
  • Вайлд та бонус символи.

Слоти від Pragmatic Play вже звично мають чудову графіку та атмосферний дизайн.

Rumble Ratz Megaways від Kalamba Games

Цей слот розповідає про пригоди котів та мишей та має 4096-46656 ліній виплат в залежності від кількості символів на барабанах. Тут розробники вже обходяться без додаткового барабана, проте фіксують різну кількість символів на основних барабанах. Зверніть увагу, що над кожним барабаном знаходиться миша, що тримає важіль - її положення буде змінюватися в залежності від обраної ставки. 

Змінити їх положення може також накопичувальний бонус - щоразу, коли на барабані випадає шматок сиру, сума збільшується, а мишеня може відкрити додаткові секцію. Таким чином, Rumble Ratz має свій ігровий прогрес - чим більше буде відкрито секцій на барабані, тим більше виграшних комбінацій зможе зібрати гравець протягом наступних обертань. Звичайно ж, бонусна гра з безкоштовними обертаннями у наявності та може бути одразу трьох видів. 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com