Найкращі розумні годинники 2016. Оберіть свою модель

10 серпня 2016
Cikavoznaty.com.ua

Обрати зручний, якісний та стильний розумний годинник (smartwatch) може бути не так легко, як здається. Відомі міжнародні бренди пропонують дуже багато моделей, що варті уваги, тому зовсім не складно розгубитися і вибрати не те, що вам потрібно.

Ми пропонуємо обирати свій smartwatch, враховуючи власні потреби і цілі. Наш огляд найпопулярніших моделей та їхніх характеристик допоможе вам купити ідеального електронного помічника.

Тож зустрічайте найкращі розумні годинники:

Для системи iOS

Apple Watch

Безсумнівно, це годинник надзвичайно високої якості. Це була одна із перших моделей smartwatch, яка підкорила серця багатьох споживачів. Він є прикладом чудового поєднання стилю і новітніх технологій. Apple Watch пропонується у двох розмірах, чудово поєднується зі спеціальним ремінцем та ідеально пасує як чоловікам, так і жінкам.

Для активного відпочинку

Casio Smart Outdoor WSD-F10

Цей розумний годинник найкраще вам підходить, якщо ви плануєте використовувати його на природі та під час активного відпочинку на свіжому повітрі. На жаль, функції GPS у ньому немає, але є спеціальні сенсори для катання на велосипеді, піших прогулянок, рибалки та іншого. Крім того, він пиле- і водонепроникний та має два дисплеї.

Для тих, кого не турбує ціна

Tag Heuer Connected

Одразу ж зрозуміло, що цей smartwatch надзвичайно високої якості. Він працює із системою Android і на перший погляд нічим не відрізняється від класичного годинника Tag Heuer. Але подивившись уважніше, ви зрозумієте, що цей розумний годинник здатен порадувати свого власника багатьма важливими функціями.

Для системи Android

Sony SmartWatch 3

Цей годинник має вбудований GPS навігатор, тож вам не доведеться брати із собою смартфон, коли ви плануєте пробіжку у лісі. Спортивний дизайн робить його ідеальним для активного відпочинку на вихідних. Декому може не сподобатись його занадто простий дизайн, але остання версія Android, яка дозволяє використовувати бездротові навушники, прийдеться до вподоби усім.

Для обмеженого бюджету

Asus ZenWatch 2

Створюючи цей розумний годинник, компанія Asus намагалась надати споживачам великі можливості вибору. Тому він представлений у кількох розмірах, має спеціальний дизайн для жінок і чоловіків, а також великий вибір доступних ремінців, що відрізняються за кольором і матеріалом. Від попередньої моделі він відрізняється вбудованим Wi-Fi, а також  прискореною зарядкою, що дозволяє підживити smartwatch на 50% всього за 30 хвилин.

Для заняття спортом

Garmin Vivoactive HR

Цей розумний годинник допоможе вам контролювати свою спортивну активність цілодобово. Він має спеціальну програму для безперервного відслідковування прискорення серцебиття, а також показує кількість спалених калорій вдень і вночі. Цей smartwatch запам’ятовується своїм стильним дизайном та великою кількістю спортивних додатків: для плавання, бігу, катання на велосипеді, гри у гольф, а також  катання на лижах і греблі.

Для створення стильного образу

LG Watch Urbane

Якщо ви хочете замовити smartwatch, який дійсно має стильний вигляд та притягує захоплені погляди, цей розумний годинник саме для вас. Доступний у срібному та золотому оформленні, він має багато корисних функцій, але виглядає як класичний годинник, особливо якщо ви придбаєте ексклюзивний ремінець із крокодилячої шкіри.

Від CIKAVOZNATY.COM.UA

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше