Кращі мобільні додатки для шопінгу

30 жовтня 2020
Редакція

Додатки для шопінгу можуть стати вашими незамінними помічниками. Вони розраховані на людей, які ведуть активний спосіб життя і у них на рахунку кожна вільна хвилина.

У цій статті ми пропонуємо 4 кращих рітейлера, які існують на ринку багато років і користуються успіхом. А для того, щоб робити покупки було ще більш приємно та комфортно, слід користуватися сучасним швидким смартфоном, таким як Самсунг С10

Цей флагман має одну з найкращих технічних конфігурацій, а саме 8-ядерний процесор Samsung Exynos 9820 та 8 Гб оперативної пам’яті, отже здатний забезпечити не тільки комфортний серфінг у додатках онлайн-магазинів, але й роботу найбільш вимогливих ігор та додатків. 

1. Eldorado.UA

Провідний гіпермаркет побутової техніки має своє представництво в Google Play та App Store. 

У ньому реалізована не тільки можливість оформлення замовлення, але і відстеження ціни на бажаний товар, гнучкий пошук, перегляд оглядів і відгуків, новини про акції та багато іншого.

2. JOOM

Це рай для шопоголіків. Але весь товар їде з Китаю. Проте багатьох покупців цей факт не відлякує, адже ціна на продукцію більш ніж прийнятна.

На JOOM ви знайдете абсолютно все, без перебільшення: від косметики до побутових приладів, товари для дітей, одяг і взуття. Також є великий вибір техніки та гаджетів. Але ми все ж таки не рекомендуємо брати серйозні товари, оскільки їх якість може бути дуже поганою.

У разі браку або якщо товар не доставили протягом зазначеного часу, вам повертають гроші. Також ви можете залишити відгук про продавця або товар після його отримання.

Якщо ви хочете придбати дорогу техніку, наприклад, купити Samsung Galaxy S20, краще зробити це в офіційному магазині Eldorado за наступним посиланням https://eldorado.ua/smartfon-samsung-galaxy-s20-gray-sm-g980-fzadsek/p71282805/.

3. Wish

Ще один великий рітейлер. Багато користувачів вважають його кращою версією AliExpress тому, що у нього розроблена спеціальна система безпечного пошуку товарів і надійних продавців.

Wish пропонує великий вибір товарів різних категорій: одяг і взуття, аксесуари, товари для дітей, побутові прилади тощо.

Дуже крута опція – оповіщення про знижки. Це зручно, якщо ви давно замислювалися про покупку якогось товару, але вартість відлякувала. У вас з'явиться шанс придбати бажану річ по найкращій ціні.

4. Lamoda

Відмінний додаток для тих, хто не любить витрачати час на походи по магазинах. Тут зібрана велика жіноча та чоловіча колекція одягу, взуття, аксесуарів і парфумерії.

Є можливість примірки перед покупкою, а також повернення товару протягом 14 днів.

Алгоритм покупок максимально простий: вибираєте товар, який сподобався, вказуєте потрібний розмір і колір, а потім у віртуальному «кошику» заповнюєте анкету. З вами зв'яжеться менеджер, щоб уточнити умови замовлення.

Всі ці програми є доступними як для користувачів iOS, так і Android. Знайти та завантажити їх можна в сторах. Реєстрація, як правило, за допомогою соціальних мереж, або можна заповнити невелику анкету.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше