Найкращі ідеї бюджетних подарунків для свят

17 грудня 2019
Anna Panchenko

Щоб проявити увагу й турботу про близьких на Новий рік, не потрібні величезні суми грошей. Не вірите? Проект «Призова Варта» доведе, що головне в подарунку – це емоції, а не його вартість.

Представляємо добірку найкращих бюджетних подарунків на Новий рік 2020.

Домашня їжа й алкоголь

Смачна вечеря з новими стравами – це не завжди дорого. Заготовки домашньої їжі в баночках (варення, джем, цукерки) або пляшка домашнього вина стануть чудовим вибором.

Подарунок своїми руками

Для фанатів рукоділля є стандартні варіанти: зв'язати шарф, шапку, рукавиці або шкарпетки, вишити картину, зробити букет із цукерок, прикрасу на ялинку або мило ручної роботи.

Бюджетні теплі подарунки

Якщо рукоділля вам не під силу, можна пошукати в магазинах рукавички, шкарпетки й футболки з веселими принтами.

Чашка «із характером»

Завжди актуальна чашка з веселим написом або картинкою, характерною для людини. В інтернет-магазинах можна вибрати свій варіант принта, коштуватиме це близько 200400 грн.

Побажання, компліменти, подяки

Коробочка з різними цукерками, загорненими в папірці з побажаннями й компліментами. Це підійде кому завгодно: батькам, сестрам, братам, друзям і вашим половинкам.

Ностальгія

Знайдіть старі відео й фото з людиною, яку вітаєте. Змонтований ролик або слайдшоу зі старих знімків зворушить будь-кого, а грошей такий подарунок не вимагає.

Тематичні набори

Наприклад, набір для домашнього перегляду кіно: попкорн, кока-кола, диски з фільмами, як у старі добрі часи. Набір для відпочинку вдома: ароматична свічка, піна для ванни й маска для обличчя.

Біжутерія

Різноманітний асортимент прикрас як офлайн, так і онлайн за доступними цінами точно стане у пригоді при виборі подарунка.

Квиток на виставку або екскурсію

Не всі заходи коштують дорого: у Києві є безкоштовні цікаві події. Це чудовий подарунок для всебічно розвиненої людини.

Тепер ви знаєте, як подарувати щиру радість, не витративши при цьому багато грошей. Бажаємо вам веселих свят і море подарунків!

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com