10 найефектніших купальників цього літа

27 червня 2016
Plastylina
Так от, Василинці потрібен купальник з зайцем, саме з тим відомим зайцем Bugs Bunny з мультфільму Loney Toons i я, як відповідальна подруга, котра робить вигляд знає, де шукати купальники з зайцем, зібралася з духом і залипла в мережі... Через години серфінгу в павутині і оголеної кредитки, місія виконана і купальник знайдено! Але попри зайця публікую ще декілька чудових варіантів, котрі вам точно сподобаються. Насолоджуйтеся!

Ⓗ & Ⓜ

Саме той славнозвісний купальник з зайцем з якого усе й почалося :) Мультяшні принти цього літа в тренді, тому заздрісливі погляди малявок від 5-10 років вам забезпечені.
 

 ⓁⒺⒺ + ⓁⒶⓃⒾ

Фламінго завжди приваблює!!! Є щось цікаве в цій пташці, що залишає її привабливою для індустрії моди в усі епохи. А беручи до уваги тренди цього літа, фламінго буде на вас, або ви на ньому :) (зверніть увагу на обкладинку статті).
 

ⓃⒶⓈⓉⓎⒼⒶⓁ

Для вишуканих леді підійде цей суцільний чорно-білий смугастик. Хоча, думаю, в такому купальному костюмі можна красуватися вже з мінімальною засмагою. Сюди ідеально пасуватиме чорний, широкополий капелюх від сонця.
 

ⒻⓄⓇⒺⓋⒺⓇ ➋➊

Спортивним дівчатам до біленьких Nike Air Max 90 та прозорого кеппі. Звичайно, купальник з таких верхом не дуже підійде для приймання сонячних ван, але в ньому буде зручно веселитися в басейні.
 

ⓁⓊⓍⒺ ⓁⒶⓃⒺ

Бандажний купальник - #musthave! Будь крута, або йди додому. Я жартую, звичайно, проте, підозрюю, що в ньому теж дуже не позасмагаєш.
 

ⓁⒺⒺ + ⓁⒶⓃⒾ

Дуже ефектний купальний костюмчик від Lee+Lani. Цей бренд завжди робить цікаві, неординарні речі, залишитися непоміченими в яких нереально. Купальники з кавунчиками, полуницями, ананасами та бананами - треба брати.
 

ⒶⓈⓄⓈ

Якщо у пляжному арсеналі ще нема такого купальника зі шнурівками - можете знову збиратися з пляжу і йти додому. Сором, ганьба. Фу-фу-фу.
 

ⓉⓄⓂⓂⓎ  ⒽⒾⓁⒻⒾⒼⒺⓇ

Купальничок для шанувальниць серіалу "Рятувальники Малібу". Але якщо ви не ефектна блондинка з третім розміром грудей, краще не одягайте його, а якщо так - готуйтеся рятувати симулюючих втоплення мужчин :)
 

ⓁⒶⓏⓎ  ⓄⒶⒻ

Котикам, кицям і котицям точно буде до вподоби дещо дитячий купальник з вусатою мордочкою. У Lazy Oaf дуже багато різних кумедних моделей на будь-який збочений смак :)
 

ⓂⓄⓉⒺⓁ

Просто дуже дуже класний хіпстерський купальник...
 

Як бачимо, купальників дуже багато, сподіваюся, у кожної буде стільки ж сонячних днів на березі моря. Де придбати ці купальники, шукайте тут. Додавайте хештег #uamodnabitch #uamodnabeach до соїх фото в ефектних купальниках і потрапляйте на нашу Instagram сторінку KomodMod.

Гарної засмаги всім!
Шукаєте більше цікавинок тут:
www.plastylina.com

☼༺☼༻☼

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com