Навіщо погоджуватись на одне? 

6 лютого 2024
Дарина

Навіщо погоджуватись на одне, якщо можна мати удвічі більше стилю? Hype Laboratories представляють  светр-трансформер “Двоїна” у стилі олд мані. Жодних величезних лого та назв — лише довершені деталі. 

Дайте свободу творчості, грайте зі стилем та функціональністю завдяки знімному рукаву цього светра, оснащеного тракторною рефлективною блискавкою. Змінюйте рукави, обмінюйтеся з іншими — створюйте власне светрове комьюніті. Тим паче під час покупки двох светрів отримуєте знижку -20% на другий.

Крім акценту на рукаві, светр "Двоїна" має великі манжети та особливу структурну в'язку "соти", що створює баланс  між традиційністю та ексклюзивністю. 

Створюйте неперевершені образи, які відображають вашу індивідуальність. Светр "Двоїна" ідеально поєднується зі спідницями максі та міді, а також широкими штанами. Це додає вашим лукам шику quiet fashion. Нова модель унісекс передбачає один універсальний розмір.

Hype Laboratories наділяє кожен елемент своїх виробів елегантністю. Покажіть свій стиль світу – виберіть свій светр у стилі олд мані від Hype Laboratories.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com