Навчальний мультфільм “Мандаринка і мацьопи: українська абетка” - новий проект UA Modna Agency

2 серпня 2014
Редакція

Всебічний розвиток дитини неможливий без оволодіння мовленнєвими навичками, які найкраще формуються в ранньому віці в ігровій формі.
 
Анімація - це один з найефективніших способів навчання та розвитку дітей молодшого дошкільного віку. Саме тому UA Modna Agency вирішила створити серію навчальних мультфільмів, які допоможуть маленьким діткам успішно вивчати літери українського алфавіту.
Цей унікальний проект потребує підтримки для створення наступних серій з усіма літерами української абетки.
 
Дивіться першу серію мультфільму “Мандринка і Мацьопи: українська абетка
 
“У час новітніх технологій та мобільних пристроїв діти сприймають інформацію в інший спосіб, аніж їхні ровесники ще 10 років тому. Сучасні малята прагнуть динамічнішого подання матеріалу та відмінної від традиційної візуалізації образів, понять. Іншими словами -  лише дерев’яними кубиками обходитися більше не вдається. На жаль, на українському ринку високих технологій майже відсутні автентичні якісні навчальні та пізнавальні матеріали для дітей. Є чимало запозиченого продукту, без урахування особливостей ментальності українських дітей та, загалом, сімей” - вважає координатор проекту Світлана Іванишин-Угрина.
 
Ідея даного навчального проекту - надати щонайкращі умови для отримання дітьми знань українською мовою вже з раннього віку та створити якісну анімацію для розвитку навичок мовлення в дітей наймолодшої групи.
 
Головною метою проекту є створення серії навчально-пізнавальних мультфільмів для дітей віком від 2 років, які будуть допомагати у вивченні української абетки.
За допомогою мультфільму дітки не тільки вивчатимуть літери,а й будуть знайомитися з різними предметами та розвиватися інтелектуально.
 
“Наш пілотний проект - українська абетка. Він включає тридцять три серії, кожна - тривалістю до 4 хвилин. Герої та предмети підбиралися ретельно, адже маленьким діткам потрібно показувати саме ті предмети, які вони вже бачили і можуть впізнати у повсякденному житті. Герої повинні бути цікаві, водночас не відволікати від навчального процесу. Кольори обиралися яскраві, але приємні і легкі для сприйняття. Над першою літерою працювала команда з 10 людей.” - супервайзер анімації Аліна Нагірняк.
 
Перша серія отримала схвальні відгуки від педагогів, вихователів та дитячих психологів.

Герої мультфільму:

Мандаринка - головна героїня -  маленька трирічна дівчинка Магдалинка, яка ще добре не вміє вимовляти своє ім’я, але вже весело навчає своїх друзів-мацьоп літерам української абетки.
 
Смартик - з усіх мацьопиків найрозумніший та найкмітливіший. Дуже гарно навчається та любить трішки хизуватися своїми окулярами.
 
Слимко - розумний та поважний слимачок, який завжди приносить Мандаринці правильні предмети на букву, яку вони вивчають. Хоч рухається він повільно, проте швидко вчиться.
 
Бабайко - зовсім не страшний, а доброзичливий малюк. І, хоч спершу приносить неправильний предмет, завжди виправляється та вчить літери разом з усіма.
 
Зубик - дуже моторне та веселе синьо-жовте зайченя, яке енергійно стрибає та радіє навчальному процесу.
 
Буся - найдобріша і найласкавіша мацьопа, яка доглядає за Мандаринкою та іншими крихітками. Вона давно знає всю абетку та допомагає іншим її вивчати.

Спонсори:

Шукаємо спонсорів на створення ще 32 серій української абетки. Тож просимо всіх небайдужих долучатися та робити свої внески в розвиток маленьких українців!

Засновник проекту

UA Modna Agency - www.uamodna.agency
 
UA Modna Agency – це PR & Marketing агенція з міжнародним досвідом надання послуг онлайн-просування, брендингу, створення анімації та відео на ринках США і України.
 
Багаторічний досвід роботи на Західному ринку та команда вузькопрофільних фахівців дозволяють якісно та швидко втілювати в життя усі побажання клієнтів. 
 
Контакти:
E-mail: mail@uamodna.com
Тел.: +38 066 477 24 56

Ольга Польова, Аліна Нагірняк
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше