Накладні вії – простіше та легше, ніж нарощування

19 грудня 2023
Редакція

Не у всіх дівчат та жінок довгі та густі вії, тому більшість з них вдаються до різноманітних хитрощів сучасної сфери краси. Звичайно, ви можете фарбувати тушшю кожного дня або ж просто наростити їх. Процедура нарощення є довготривалим рішенням, але потребує регулярного повторення. Тому деякі вважають, що краще використовувати накладні вії, бо їх можна легко і невимушено приклеїти в домашніх умовах спеціальним клеєм, не вимагає допомоги майстра. 

Характеристика клею для вій

Під час того, коли ви вибираєте накладні вії, ще звертайте увагу на клей для вій, який фіксує штучні ворсинки. Тому що завдяки йому залежить те, як довго ви зможете їх носити. А якщо обрати неякісний засіб, то це може викликати різні алергічні реакції та подразнення слизової очей. Тож необхідно знати, яким особливостям має відповідати клей:

  • Склад засобу. Не може мати ніяких агресивних компонентів у своєму складі, щоб надалі не було подразнення та алергії;
  • Невидимість. Краще обирати прозорий універсальний або чорний, щоб мав загальний фон, не виділявся;
  • Водонепроникність. Має мати стійкість до високих та низьких температур, а ще до ультрафіолетовий випромінювання;
  • Добра фіксація. Клей має дуже швидко зчіплюватися з віями впродовж декількох секунд;
  • Не мати ніякого запаху, бути нейтральним.

Вплив на довговічність клею для вій

  • Температура. Температурні умови відіграють дуже важливу та головну роль в якості клею. Тому необхідно правильно зберігати і використовувати цей засіб при різних температурах для того, щоб досягти максимального ефекту.
  • Вологість. Як вода, так і вологість впливають на довговічність клею, тому потрібно вибирати такий засіб, щоб забезпечував стабільність та стійкість при різних середовищах.

Різновиди клею для вій

  1. Універсальний. Такий клей призначений для пучкових та стрічкових вій, а також підходить для штучних ворсинок, які довжиною на половину повіка.
  2. Чорний. Після висихання цей засіб не змінить колір, тому залишається невидимим як на справжніх, так і накладних віях. Ще клей володіє відмінною фіксацією, тому підходить для пучків штучних ворсинок.
  3. Водонепроникний. Клей виготовлений з силікону, він є найбільш міцним та стійким до різноманітних зовнішніх факторів. Якщо у вас довгі вії, то це найкращий варіант.

Такі накладні вії носять тільки вдень, а знімати їх рекомендується на ніч. Однак ці вії з клеєм можна використовувати максимум тільки 3 рази. Для більш комфортного застосування рекомендується обрати клей з аплікатором, бо так зручно його наносити. Якщо ж у вас чутлива шкіра, то краще використовуйте гіпоалергенний засіб з алое вера.

​​

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше