На що звертати увагу при виборі дитячого одягу: 5 порад

24 квітня 2023
Редакція

Одяг у наш час — це не лише необхідні предмети гардероба, а й можливість виразити себе у той спосіб, який нам подобається. Тому не дивно, що й діти та підлітки прагнуть вирізнятися з-поміж інших. Але як вибрати одяг, щоб його було не надміру, він був по кишені та подобався вашим дітям? З'ясовуємо разом з інтернет-магазином дитячого одягу viva-lavita.com.ua.

1. Виберіть загальну колірну схему

Оскільки всі діти виглядають по-різному та віддають переваги різним стилям, це нормально. Як дорослим, так і дітям добре мати базу — одяг, який поєднується між собою, пошитий із якісних матеріалів та підійде на різні випадки. Очевидно, діти та підлітки полюбляють яскраві кольори, тому не позбавляйте їх цього задоволення. До стриманих кольорів головного луку можна додати яскраву сумку, взуття або інші аксесуари.

2. Вибирайте тканини, які витримають роки прання та носіння

Тобто натуральні. Необхідно, щоб шкіра вашої дитини дихала. Використання синтетичних волокон виправдано тільки у верхньому одязі за умови, що вони не стикаються зі шкірою дитини.

3. Зручність

Дитячий одяг не повинен сковувати рухи. Хочете, щоб вашій дитині було комфортно гратися з друзями? Купуйте їй комфортний одяг, який не буде завдавати дискомфорту.

4. Розмір

Краще купувати одяг на розмір більше, але ні в якому разі не перестарайтеся. Наряд повинен не тільки не сковувати рухів дитини, але і не звисати з неї.

5. Практичність

Вибирайте одяг, який добре зберігає форму та колір. Це важливий фактор, оскільки дитячий одяг доводиться прати дуже часто. Якщо ви не хочете, щоб речі втратили свій вигляд після 2-3 прань, варто максимально підійти до вибору одягу для дитини. 

Якщо ви не надто обізнані у виборі правильних моделей, сподіваємося, що наведені вище поради були для вас корисними. 

Не забувайте, що всі діти різні. Вони відрізняються одне від одного ростом і фігурою. Не дивно, що батькам іноді важко визначити потрібний розмір одягу для свого чада, особливо якщо у вас маленька дитина. 

Виробники рекомендують звертати увагу не тільки на вік, зазначений на етикетці товару, а й на зріст і вагу дитини, розмір грудей, талії і стегон. Тільки в цьому випадку ви не прогадаєте.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше