На що звернути увагу при виборі холодильника: 5 порад

12 травня 2022
Редакція

Важко уявити сучасний світ без техніки, яка часто спрощує нам побут. Та на ринку зараз така кількість різних брендів, що, не вивчивши добре інформацію, можна розгубитися при покупці. 

Сьогодні підготували для вас статтю про те, на що звернути увагу при виборі холодильника. Слідуючи простим порадам, ви зможете зекономити час і не прогадати. А якщо у вас нема часу та бажання це з'ясовувати, ловіть відразу рекомендацію — холодильник Gorenje, який поєднав у собі все те, про що розкажемо вам далі.
 

Найперше холодильник має вписуватися в естетику вашої кухні, мати правильний розмір і бути енергоефективним. А ще повинен мати певний технічний інтелект.

Зважаючи на зовнішній вигляд, не забудьте розібратися з функціоналом. Завдяки останньому ваші продукти та їжа збережуть корисні властивості та свіжість.

Ось на що радимо звертати увагу. 

РОЗМІР

Не лише загальна місткість, а й висота холодильника. Важливо, щоб він помістився в кухні. 

Для максимальної місткості виберіть повнорозмірний холодильник із вбудованою морозильною камерою.

ПРАКТИЧНІСТЬ

Практичні функції, на які варто звернути увагу, — захист від замерзання (система No Frost), автоматичне розморожування та антибактеріальне покриття, які допомагають скоротити витрати на очищення та технічне обслуговування. Ящики з клімат-контролем та контролем вологості допомагають довше зберегти продукти свіжими. У такий спосіб буде менше харчових відходів.

ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ

Холодильник має бути енергоефективним, адже його завдання — працювати безперестанку. 
 

ДИЗАЙН ХОЛОДИЛЬНИКА

Кольоровий або із нейтральною палітрою кольорів — справа вашого смаку. 

КОМЕНТАРІ ПОКУПЦІВ

Звісно, вони не константа при покупці, але часто люди пишуть, наскільки зручною у використанні є техніка, які плюси та мінуси вони помітили тощо.
Ми дослідили це питання на одному із сайтів, де можна купити побутову техніку, й ось на що люди найчастіше звертають увагу:

  • чи достатньо тихий холодильник;
  • чи можна регулювати вологість;
  • чи правильно зроблено освітлення;
  • яка ємність у ящиків для фруктів та овочів;
  • чи є система No Frost. Адже в старих моделях холодильників намерзання було однією з найгірших проблем.





 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як запобігти крадіжкам у магазині
Світ роздрібної торгівлі швидко розвивається, і коли ви керуєте величезною кількістю запасів, безпека стає важливою увагою. Крадіжка, вандалізм та шахрайство — це лише деякі проблеми, з якими стикаються роздрібні магазини щодня.
Читати більше