На питання "хто є друг?", Арістотель відповів: "Одна душа в двох тілах"

14 серпня 2015
Тanya Balyta
Кожен з нас розуміє це слово по-своєму. Але воно є невід'ємною частиною нашого життя. Де би ти не жив, де би не знаходився, тобі завжди потрібен той, хто тебе підтримає, хто тебе зрозуміє, на кого ти можеш покластися на всі 100%. До кого ти можеш чи подзвонити, чи написати в будь-який момент дня чи ночі й він завжди знайде для тебе час.

Такою людиною є справжній Друг. Це дуже добре, якщо в нас є така людина. Так, можливо хтось подумає: для того, щоби поділитися чимось в нас є сім'я, наші родичі, але вони не зрозуміють тебе так, як той, хто розділяє з тобою погляди. З ким ти проводиш найбільше часу, обговорюєш різні речі. І, звичайно, ви говорите тією мовою, яка відома тільки вам. Це можуть бути якісь знаки, чи рухи, але ті, які розумієте лише ви. На мою думку, це і є справжній друг.

Чи може багато людей похвалитися тим, що мають таку людину? Я думаю, що таких є небагато. Знайомих кожен з нас має достатньо, але чи ми можемо покластися на них у важку для нас хвилину. Більшість з них знайде достатньо причин, щоби відмовити тобі.

Напевне, в кожного з нас були такі люди, які в один час займали чи не найперше місце в нашому житті, а через деякий час просто зникли. І таке враження, що їх взагалі і не було. Таких людей можна назвати "друзями на певний час"!!! Дивно, що так стається і чому так взагалі є?

Інколи в тебе є проблеми, тебе щось тривожить, але ти тримаєш це в собі. Поводишся природньо, ховаючи свої проблеми, щоб ніхто не помітив. Ось для цього і є справжні друзі, які лише від одного погляду розуміють, що в тебе щось не так, що щось сталося. Їм не потрібно нічого пояснювати, вони просто це знають, відчувають. Навіть крізь твій сміх розуміють, що щось сталося!!!

Читаючи цю статтю, кожен з нас відразу подумав про таку людину, з якою йому весело, легко, просто та цікаво. Можливо, дехто загубив таку людину в минулому, а прочитавши ці рядки, згадає про неї. Можливо, дехто ще не зустрів такої людини. А от ті, хто її вже мають, постарайтеся не втратити її, тому що важко знайти справжнього друга, але дуже легко його втратити.

Не розкидайтеся справжніми друзями, особливо тими, хто з вами є одним цілим!!!
                                                                                                                                                                       
Buzzy
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше