На ''Повстанській Ватрі'' успішні люди ділитимуться досвідом з молоддю

1 жовтня 2015
Редакція
1-4 жовтня молодь збереться під Києвом для навчання, розвитку та дискусій у таборі-джамборі "Повстанська Ватра". Учасники протягом чотирьох днів спілкуватимуться з громадськими активістами, бійцями АТО та ветеранами УПА, музикантами та істориками, митцями та представниками державних структур.

"Повстанська ватра" - це місце, де зустрічаються зрілість та молодечий ентузіазм, досвід та мрії, адже успішні та відомі люди відвідають табір, аби розкрити секрети успіху та поділитися своїми напрацюваннями. 

Організатор табору, ВМГО "Молодіжний Націоналістичний Конгрес", щорічно проводить близько двох сотень заходів, спрямованих на патріотичне виховання молоді по всій Україні. Таким чином, учасниками цих заходів є понад 7 000 українців.
 

vk.com

"Це табір для ініціативних та активних людей, які прагнуть своїми діями змінити Україну, будуючи громадянське суспільство. "Повстанська Ватра" проводиться вже не вперше: кілька років поспіль захід відбувався на Івано-Франківщині, проте цього року ми вирішили переміститися до центру України", - говорить один з організаторів табору Дмитро Однойко.

Серед запрошених гостей - Таміла Ташева (активіст "Крим SOS"), Андрій Левус (екс-заступник голови СБУ), Гатило (боєць ДУК), Сергій Василюк ("Тінь Сонця"), Орест Васкул (голова Київського крайового братства ОУН-УПА), Юрко Журавель (лідер гурту "ОтВінта"), Леонід Кантер (режисер "Добровольців Божої Чоти"), а також інші цікаві особистості, готові навчати молодь.

Учасники пройдуть цикл тренінгів з написання проектів, після чого розроблять власний і отримають змогу виграти фінансування до 3 000 грн. на його реалізацію.

Навчання відбуватиметься у неформальній атмосфері, а ввечері на всіх чекатиме відпочинок біля ватри, перегляди фільмів просто неба, і неодмінно - дружня атмосфера у колі однодумців.

Детальні умови та анкета учасника: mnk.org.ua/vatra
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше