На Київщині відбувся Чорнобиль Ренесанс фест Русалки 2017

14 червня 2017
Редакція
9-12 червня в селищі Прибірськ, що на Київщині, відбувся "Чорнобиль Ренесанс фест Русалки", приурочений Русалчиному тижню (Зелені Свята після Трійці).
 
three-snails.com
 
Було дуже цікаво долучитися до справжніх українських традицій, які являють собою особливе поєднання язичницьких та християнських вірувань, котрі не суперечать одне одному, а цікаво перетинаються у сучасній культурі. А Чорнобильська зона додала фестивалю особливого містичного колориту.
 
three-snails.com
 
Вірять, що на Трійцю не можна купатися, бо ж русалки затягнуть тебе на глибину. Але вони не завжди такі погані. Саме цього тижня примхливі істоти дуже допомагають людям на полях та городах, аби ті мали гарний врожай. Саме тому важливо їм не заважати і задобрювати подарунками, такими як свіжоспечений хліб або шматки тканини.
 
three-snails.com
 
Головною ідеєю фестивалю було поводити цих істот та захистити себе полином: русалки бояться його. Тож і малі, й великі плели вінки, підспівуючи автентичним гуртам: "Царині", "Рожаниці", "Куточанам", "Сварицевичам" та милувалися українськими народними піснями у виконанні Домініки Чекун та етнічними мотивами від "Брами До" та "Лісу".
 
three-snails.com
 
Команда майстерні Three Snails відвідала цей колоритний фестиваль і привезла чимало позитивних вражень, святкового духу та світлин, якими з радістю ділиться з вами ;) 


 
Джерело: ​three-snails.com
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше