На День всіх закоханих франківчани цілуватимуться за гроші

12 лютого 2015
Редакція
День святого Валентина пов’язаний, перш за все, з любов’ю, і не тільки між чоловіком і жінкою. В цей день варто згадати і про близьких, і про друзів, і про тих, хто захищає нас на Сході.  

Саме тому 14 лютого Івано-Франківськ зустріне романтичним флеш-мобом під назвою "Я люблю тебе більше". Місцевим жителям, а також гостям міста, незалежно від віку, пропонують взяти участь у своєрідному "святі поцілунків". Тільки другу половинку прихопити не забудьте, бо ж треба буде з кимось цілуватись ;) А відбуватися усе буде навколо чарівної кулі здійснення мрій.

Спитаєте, до чого тут українські бійці? Так ось, ця акція буде благодійною. Всі бажаючі прийняти участь в дійстві повинні зареєструватись і внести символічну суму – 20 грн. (та якщо розщедритесь на більше, вам будуть тільки вдячні ;) ). Усі виручені кошти підуть на допомогу захисникам України з Прикарпаття, які повернулись пораненими і зараз потребують нашої з вами підтримки, лікування або реабілітації.

На сьогодні 119 прикарпатців отримали поранення в зоні АТО. 12 з них зараз перебувають на лікуванні у Львові та Харкові, а одному потрібне протезування. 9 січня було поранено ще 10 бійців під смт. Станицею Луганською. Саме для них і організовують цей захід. Отриману суму оприлюднять у ЗМІ, а кошти будуть перераховані безпосередньо бійцям, їх сім’ям або волонтерам, які опікуються пораненими. Так гроші підуть справді на потрібні речі.

Ініціатором заходу стали прикарпатська журналістка Галина Філіпова та Роман Король. За словами пані Галини, День святого Валентина – дуже розповсюджене сьогодні свято. Тож, чому не скористатись нагодою, аби допомогти тим, хто цього справді потребує, "коштами на лікування, підбадьорити добрим словом, молитвою, валентинкою".

Роман Король розповів, що не всі позитивно сприйняли таку ідею, були і докори, що кошти можна й просто так передати. Але не потрібно забувати, що, незважаючи на війну, життя продовжується. І якщо ми житимемо тільки тим, що відбувається на Сході, боятимемось, перестанемо радіти, кохати, прагнути до чогось, то нашим героям просто не буде куди повертатись по закінченню всього. Хіба заради цього вони ризикують?

Хлопцям теж потрібно знати, що їх люблять і чекають, що потрібні вони не лише сім’ї, а й всій Україні. Що є люди, готові піклуватися про них, так само як і вони піклуються про нас. Тим більше, така акція може привернути увагу людей.

На прес-конференції, присвячений флеш-мобу, були присутні два представники українських збройних сил, які теж підтримали ініціативу: "Я за те, щоб було якомога більше таких акцій. Так наші бійці розуміють, що вони потрібні тим, кого вони захищають", - поділився враженнями один з них.

Якщо ви все ж таки надумали взяти участь в такому романтичному, та ще й благодійному дійстві, зустріч відбудеться 14 лютого біля міського драмтеатру о 18.00 і триватиме 3 години.

Окрім поцілунків, на вас чекатимуть жива музика і призи, а ще сюрприз – справжнє любовне зілля.
Всі бажаючі  зможуть підписати валентинки для українських бійців, які волонтери відвезуть в зону АТО. Під час заходу будуть встановлені спеціальні скриньки. Та якщо не встигнете знайти правильні слова, щоби підтримати хлопців, не переймайтесь, у вас все ще буде така можливість, адже акція триватиме впродовж тижня.

Однією з цілей флеш-мобу є встановлення всеукраїнського рекорду поцілунків – "найбільша кількість пар, що поцілувались впродовж години". Усе офіційно фіксуватиметься представниками Книги рекордів України. Що ж, без вашої допомоги тут точно не обійтись ;)

Тож не втратьте можливість зробити цей День всіх закоханих особливим, приєднуйтесь до флеш-мобу і цілуйтесь на честь кохання :)

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

MorisBrother MorisBrother 12 лютого 2015
Після того як дочитав до "Роман Король розповів...", здалось, що далі йде якась казкова історія.
Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше