Миротворець

1 грудня 2015
UAPOST.US
13 листопада у приміщенні Дарницької адміністрації, у Києві, проходив показ фільму "Воля або Смерть", американського режисера з українським корінням, Дам’яна Колодія про ЄвроМайдан - боротьбу України за свою гідність, волю та незалежність. 

Під час перегляду фільму панувала тиша і лише було чути плач глядачів. Раптово пролунав крик жінки: "Це Діма!!! Це ж наш Діма!! Живий.! ... Іще живий"....

Жінку звуть Наталя Прилуцька. В одному з героїв фільму вона впізнала чоловіка своїє сестри - Дмитра Кузьмина. 
  Дмитро Кузьмин - Герої України. Він зилишив двох своїх малих синів та дружину і пішов служити на війну. Дмитро був бійцем батальйону Донбас і загинув на сході, захищаючи Україну від ворогів. 

Цитуємо режисера фільму: "Це велика втрата для України. Таких патріотів мало. Дмитро був дійсно прикладом для всіх. Ось таких людей треба привести до влади, а не тих політиків, які мають зв'язки з олігархами!" 

Як сказала Наталя Прилуцька: "Фільм "Воля або Смерть" дуже насичений і емоційний. Проплакала майже від початку і до кінця…"

На даний час покази фільму "Воля або Смерть" проходять на сході України для того, щоб люди бачили правду і розуміли за кого і за що воюють Герої, такі, як Дмитро Кузьмин. Вони йдуть на війну на нас з вами.

Слова пані Надії з Києва, яка також дивилася фільм: "Я була вражена як жителі сходу сприйняли показ фільму "Воля або Смерть", на очах у людей бриніли сльози. А це значить, що Схід, і Захід, Південь та Північ України разом."

Ці фотографії зі сходу:
 
Автор: Valentyna Hlushak
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше