Музично-поетичний вечір "Роздвоєння точності" - темний бік поезії

23 жовтня 2015
Таня
Що цікавого може статися на Хеллоуїн? Концерт модної готичної групи? Тематична вечірка з конкурсами костюмів? Сімейна вечеря в ресторані при свічках і з гарбузами?
 
А в Арт-центрі Якова Гретера вас чекає вечір темної поезії з ожилими героями похмурих картин!
31 жовтня в 19:00 в рамках виставки Олега Радвана "Гра свідомості" відбудеться музично-поетичний вечір однієї з героїнь його картин - київської поетеси Ліли Перегуди. У вас буде унікальна можливість особисто познайомитися з творчістю однієї з найбільш незвичайних моделей відомого художника, а також зі спеціально запрошеною гостею - містичною Геллою Самойленко. Таємничі багатозначні тексти, своєрідна моторошнувата музика і божевільне авторське виконання, від якого мурашки біжать по тілу, допоможуть повною мірою відчути атмосферу цього похмурого свята.
 
"Мені потрібен твій страх - весь, без залишку.
Так що ж ти,
Жадина?
Можна?"
 
(Ліла Перегуда, живий персонаж картин Олега Радвана)
 
Спеціальний гість - Гелла Самойленко.
 
(дрес-код або спеціальні призи за костюми)
 
Окремий приз за краще втілення божевілля!
 
Чекаємо на вас в арт-центрі Я. Гретера!
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше