Осінньо-зимовий MUST HAVE

Індустрію моди неодноразово звинувачували у жорстокому ставленні до тварин через створення одягу з хутра та шкіри. Отож, цього сезону дизайнери та it girl вирішили довести, що це не так. У всіх модних журналах, look book та на подіумах основну увагу привертають речі зі штучного хутра.

Такі знамениті дизайнери, як Стелла Маккартні, Кельвін Кляйн, Вiв'єн Вествуд, Кеннет Коул, Ральф Лоурен відмовились від пошиття одягу з натурального хутра. Деякі бренди заявили про свою відмову від використання хутра у своїх колекціях: J. Crew, Calvin Klein, Mango і Zara, Prada, Guess, TopShop, Polo Ralph Lauren, С&A, Peek & Cloppenburg, Kleider Bauer, Burton, Clerys Departament Store (Ірландія), Кастро (Ізраїль), Charmone та інші.

Популяризуючи цей тренд, модні доми сподіваються переконати модниць не носити шуби зі справжнього хутра. Адже штучне ні чим не гірше виглядає і з ним можна продумати набагто більше варіацій стосовно стилю та тотал луків.
   
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше