Мрії в масу

17 червня 2015
Женя Кот

Все, що ми з вами в житті маємо, - це плід чиїхось мрій. Зовсім чужі нам люди тисячоліттями створювали для нас нашу реальність. 

Наш побут, авто, навіть фарба на стінах - це все результат мрій різних людей. При чому мільйонів людей: одні мріяли, що зможуть створити таке, а інші з того часу мріють мати таке, потім отримують і користуються. 

Ми з вами є мрією мами, яка ще змалечку уявляла, що буде мати дитинку. Ми були малі й мріяли про авто, хто про що, і зараз ми це отримуємо або прагнемо до цього. Ми запалюємо свої мрії та мріємо чужі. Чужі - в сенсі, що колись давно хтось мріяв мати великий замок, щоб з великою кількістю кімнат і щоб міцний, і зрештою він собі його побудував (враховуючи, що це був перший замок, можливо, в ньому оселилися вже діти мрійника). Але з того часу всі, хто проходив повз, мріяв про такий або схожий. І такий процес тривав роками, аж поки не дійшло до того, що нереально знайти щось, чого немає в когось (якщо ця річ варта уваги або захоплення). 

І якщо перші мрійники раділи, коли їхні мрії розділяли та хотіли такого ж, прагнули, щоб люди оцінили їх винахід (як, наприклад, було з електрикою), то зараз, якщо ти прийдеш до когось і запитаєш "що це в тебе? я теж таке хочу", ризикуєш зіштовхнутися з думкою, що ти дрібний плагіатор. 

Хоча, по суті, в наш час мріяти бути оригінальним справа або марна, або дуже дуже дорога, адже навіть ексклюзивні речі роблять в декількох експонатах. 

Ми живемо серед мрій, наш матеріальний, рукотворний світ складається повністю з мрій. І чим швидше ми зрозуміємо, що це навіть не атака масового виробництва, а просто чиясь велика мрія дуже круто реалізувалася, і ми з вами, купуючи кофтину, яку потім захочуть всі на роботі, реалізуємо чиюсь мрію бути модельєром, швачкою та продавцем, і, можливо, чиюсь фантазію про саме такий фасон кофтини, жити нам з вами стане легше. 

Коли ми мріємо про щось, десь на іншому кінці світу, а може й у сусідній квартирі хтось мріє про те ж. 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше