Мовою йоги. Фотографії Роберта Стурмана

11 листопада 2015
Oleksandra Orlova

Роберт Стурман — фотограф, визнаний у світі та відзначений числениими нагородами, називає себе мисливцем за красою. У своїх роботах він демонтрує естетику йоги, яку практикує сам уже багато років.
 


Обираючи моделей для своїх фотографій, він напрочуд рідко звертається до супергнучких інструкторів чи зіркових гуру, Стурману позують звичайні чоловіки, жінки та діти з усього світу, які люблять йогу та відкриті світу. Серед них можна знайти селянку з Голандії, нью-йоркських брокера чи манекенницю, семирічну дитину чи 97-мирічну стареньку, поліцейського з Санта-Моніки чи кубинську танцівницю, африканського аборигена чи малазійську мусульманку, тюремних в'язнів і ветеранів війни.


Пляжі Тихого океану, метушливі вулиці Нью-Йорка або Чикаго, тюрма Сан-Квентін, ферма в Голандії, площа в Куалу-Лумпур, кенійська саванна чи барвисті кубинські квартали — на фоні незвичайних і різнопланових декорацій зафіксовані неймовірно красиві, сильні тілом, а головне, духом люди.
 


У матеріалі використані фото з сайту та сторінки Facebook Роберта Стурмана. 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше