Морозиво без цукру, молока, яєць і вершків: не тільки реально, а ще й дуже смачно!

15 серпня 2018
Аліна Куфедчук

Зараз дуже багато людей стають вегетаріанцями, веганами і навіть сироїдами. Хтось відмовляється від м’яса, яєць молочних і термічнооброблених продуктів через те, що «модно», а хтось вирішив перевірити чи справді це на користь власному здоров'ю.
Але це морозиво підійде абсолютно для всіх - від затятих м’ясоїдів до сироїдів. У тому і його унікальність. Бо всім нам хочеться потішити себе смаколиками, ще й особливо корисними.
Особисто мені просто боляче дивитися на довжелезні черги за морозивом з різними хімічними добавками для запаху, смаку і привабливості, тільки для того, щоб люди купували все більше і більше! Хоча користі в ньому геть зовсім немає. Та завжди можна знайти альтернативу, якщо тільки захотіти.

Отже, для приготування потрібно:

 • кілька бананів (3 вистачить на подвійну порцію)

• авокадо/кокосова олія

Тільки банани обов'язково вже порізаними попередньо заморозити.

Блендеруємо їх і додаємо трішки авокадо або чайну ложку кокосової олії. І все, морозиво готове, можна смакувати!

Але для гурманів, або для тих, кому швидко набридає одноманістність, пораджу додати  свіжі листочки м’яти, кокосову стружку, горішки, сухофрукти, сезонні ягоди чи навіть манго, відповідно отримаєте м’ятне, кокосове, фісташкове, ягідне. А додаючи дві чайні ложки какао або ж керобу, вийде смачнюче шоколадне морозиво. Порада одна - фантазуйте та експериментуйте!
 

Особисто я обожнюю м’ятно-шоколадне. І можете собі тільки уявити, наскільки це смачно, але краще скуштувати та переконатися. Скажу тільки, що дуже важко втриматися і з’їсти тільки одну порцію. Бо ж справжнісінька смакота!

Обов'язково діліться рецептом з близькими, а ще краще приготуйте морозиво для них, тільки за умови, що вони спробують відгадати інгредієнти.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше