Моносережка “ЗореLOVE”: портал у космічний світ моди

5 грудня 2023
Дарина

Команда Hype Laboratories представляє перший продукт із нової колекції — моносережку “ЗореLOVE”. Цей мерехтливий витвір мистецтва виготовлений зі срібла 925 проби та покритий позолотою 24К.

Моносережка створена  у співпраці з крафтовим ювеліром Романом Янковичем із Луцька. Вона має форму зірки, обрамлена зоряним сяйвом. Кожна сережка складається з двох елементів, центральної позолоченої зірки та срібної навколо. Яскравий доказ того, що найцінніше ховається всередині. 

Що робить цю сережку ще більш захопливою? Ви можете носити її у парі або поодинці, а унісекс дизайн роблять “ЗореLOVE” ідеальним вибором для зоряних дівчат і сміливих хлопців. Це не просто прикраса — це вираз вашого внутрішнього космосу.

Всі ексклюзивні дизайни доступні за передзамовленням. Не проґавте можливість сяяти як зірка, замовивши свою “ЗореLOVE” вже зараз. Пориньте у космічний світ стилю від Hype Laboratories та створіть свій унікальний образ.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com