Молодий електронний проект P.Pat виступатиме на фестивалі в Києві

P.Pat – молодий електронний проект, підопічний лейблу Івана Дорна Masterskaya. Понад місяць тому він випустив свій другий міні-альбом "СТИЛЬ - ЦЕ ВІДПОВІДЬ НА ВСЕ", а його попередню платівку, Obsédé, сам лейбл назвав найсміливішим та експериментальним релізом. Скоро P.Pat виступить на фестивалі "Білі Ночі" 15-16 червня на сцені Masterskaya. Ми вирішили зібрати невеликий плейлист його кращих треків, щоб комусь нагадати, а когось і зовсім ознайомити з його творчістю.

"МНЕ ДАВНО НЕ В КАЙФ" (feat. GROZA)

Перша робота зі свіжого другого альбому P.Pat. Записана в колаборації з виконавицею GROZA. Більша частина цього альбому записана з учасниками Masterskaya. У такий спосіб автор хотів сказати, що всередині цього ком'юніті є ідеї та спілкування.

ICE (feat. Constantine)

Ще один трек з нового альбому. Записаний спільно з талановитим українським вокалістом Костянтином Дмитрієвим, найпершим підопічним лейблу Masterskaya.

КОНОПЕЛЬКИ (feat. YUKO)

Танцювальний та дуже енергійний трек, записаний разом з колективом YUKO. Його слова є витяжкою з двох народних пісень – «Посіяла конопельки» і «Як посію рожу, та над водою».

Obsessed (feat. Julaiah)

Перший трек з дебютного альбому. Це дійсно незвичайний і стильний реліз, тут поєднується багато напрямків: Future beats, нео-соул та хіп-хоп. У цій роботі чути вокал співачки Julaiah.

Shampoo (feat. Marco)

Цю доріжку P.Pat записав для альбому Obsédé спільно з хіп-хоп виконавцем Marco із Зімбабве.

Щоб почути молодого та прогресивного діджея P.Pat наживо і потанцювати під його сет, приходьте на фестиваль "Білі Ночі", який проходитиме 15-16 червня на арт-заводі "Платформа".

[adSlot9]

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше