Молоді і молодим парам присвячується!

20 квітня 2017
Віктор
Багато хто скаже, що це справа особисто кожного, так це справа особисто кожного, але це життя! Зараз багато молодих людей, молодих пар, котрі починають зустрічатися заводити стосунки і в своїх відносинах на перше місце ставлять до шлюбні інтимні статеві стосунки, а друге саме головне духовну складову своїх стосунків, що називається справжнім коханням, якщо в цифрах сказати це 75% молодих людей пар, а це не правильно.

Наслідки дошлюбного статевого життя.

Незапланованих вагітностей, кількість яких постійно зростає. Матері одиначки. Також відзначається стрімке зростання інфекційних захворювань, що передаються статевим шляхом, СНІДу та вірусних гепатитів...

Що говорить Біблія про дошлюбні статеві стосунки?

Відповідь: Разом з усіма іншими видами сексуальної аморальності, дошлюбні статеві стосунки неодноразово засуджуються у Святому Письмі (Дії 15:20; Римлян 1:29; 1 Коринтян 5:1; 6:13,18; 7:2; 10:8; 2 Коринтян 12:21; Галатів 5:19; Ефесян 5:3; Колосян 3:5; 1 Солунян 4:3; Юди 7). Біблія закликає утримуватися від статевих стосунків до шлюбу. Дошлюбні статеві взаємини такі ж неприйнятні, як перелюб та інші форми статевої аморальності, бо вони полягають у стосунках поза шлюбом. Секс між чоловіком та дружиною є єдиною затвердженою Богом формою статевих відносин (Євреїв 13:4).

Дошлюбні статеві стосунки стали такими звичними з багатьох причин. Занадто часто ми зосереджуємося на аспекті "задоволення" від сексу, не враховуючи аспект "відтворення". Справді, секс має приносити задоволення, адже Бог це задумав таким чином. Він бажає, щоб мужчини й жінки насолоджувалися сексуальним актом (у межах шлюбу). Тим не менше, першочерговою ціллю сексу є не задоволення, а розмноження.

Бог забороняє дошлюбний секс не для того, щоби позбавити нас задоволення, але щоб захистити нас від небажаних вагітностей, від народження не планованих і неочікуваних дітей. Уявіть, наскільки кращим був би наш світ, якби люди слідували Божому задуму щодо сексу – менше венеричних захворювань, менше одиноких матерів, менше небажаних вагітностей, менше абортів тощо. Єдиною Божою настановою стосовно дошлюбних статевих стосунків є утримання. Утримання рятує життя, захищає дітей, дає належну цінність сексуальним стосункам і, що найважливіше, вшановує Бога.

Що може молодь казати, а ми любимо і т.п. Ні, це не любов, це збочення, розбещення, розпуста, гріх.


Кожна молода пара повинна духовну складову робити головною своїх стосунків.
Кожна дівчина повинна пам'ятати, що вона заслуговує мати такого хлопця, який перше освідчиться їй зробить пропозицію руки і серця і дочекається весілля шлюбу, а тоді захоче чогось більшого! І вміти до шлюбу до весілля відповісти тверде ні і не переживати! Якщо хлопець після ні лише, значить духовної складової в стосунках не було і це не кохання.
Кожний хлопець повинен пам'ятати, якщо хоче чогось більшого, ніж духовну складову в стосунках повинен освідчитися зробити пропозицію руки і серця і дочекатися шлюбу весілля! Бо кожна Дівчина це Матір! І як кажуть діти самі не просяться на світ!
А Матір це продовження роду і майбутнє кожного народу!



Материнство – це найважливіша роль, яку Бог визначив для багатьох жінок. Послання до Тита 2:4-5 говорить жінкам про їх обов’язки любити своїх дітей: «Щоб навчали жінок молодих любити своїх чоловіків, любити дітей, щоб були помірковані, чисті, господарні, добрі, слухняні своїм чоловікам, щоб не зневажалося Боже Слово». У книзі пророка Ісаї 49:15 сказано: «Чи ж жінка забуде своє немовля, щоб не пожаліти їй сина утроби своєї?». Коли ж жінка стає матір’ю?

Діти – це Божий дар (Псалом 126:3-5) У посланні до Тита 2:4 ми знаходимо грецьке слово «phileoteknos». Це слово означає особливе почуття материнської любові. Зміст цього слова полягає в наданні підтримки дітям, турботі про них, в їх вихованні, у ніжних обіймах, у задоволенні їхніх потреб, у допомозі їм. Біблія вказує на материнську любов як наш обов’язок, а також згадує про деякі моменти, які повинні виконуватися як матір’ю, так і батьком:
  • присутність – вранці, вдень і ввечері (Повторення Закону 6:6-7);
  • причетність – взаємодія, обговорення спільні роздуми над життям (Ефесянам 6:4);
  • навчання Біблії та біблійному світогляду (Псалом 77:5-6; Повторення Закону 4:10; Ефесянам 6:4);
  • тренування – допомога дитині в оволодінні певними навиками і в розвитку своїх сил (Приповісті 22:6);
  • дисципліна – навчати своїх дітей шанувати Бога і відповідним чином будувати своє життя (Ефесянам 6:4; Євреям 12:5-11; Приповісті 13:24; 19:28; 22:15; 23:13-14; 29:15-17);
  • виховання – надання постійної вербальної підтримки, права на невдачу, схвалення дитини, безумовна любов до неї (Титу 2:4; 2 Тимофію 1:7; Ефесянам 4:29-32; 5:1-2; Галатам 5:22; 1 Петра 3:8-9);
  • приклад – життя у відповідності зі своїми словами, щоби бути належним зразком для наслідування дітьми (Повторення Закону 4:9, 15, 23; Приповісті 10:9; 11:13; Псалом 36:18, 37).

Біблія ніде не згадує про те, що кожна жінка повинна стати матір’ю. Але вона говорить, що кожна жінка, благословенна на материнство, має ставитись до цього зі всією серйозністю і відповідальністю. Жінки відіграють унікальну роль у житті своїх дітей. Материнство не може бути рутинним чи неприємним. Як матір виношує свою дитину, як годує й опікується нею у ранньому віці – так само мати і відіграє найважливішу роль у всьому її подальшому житті, коли це підліток, юнак або вже доросла людина. Незважаючи на те, що роль матері з часом змінюється, – її любов, опіка, настанови і схвалення незмінні!
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше