Модний одяг - з чим носити червоні штани

18 січня 2016
Джорджина

Бути яскравою, але при цьому залишатись елегантною і стильною – досить просто. Для цього цілком достатньо внести в свій образ всього лише одну примітну деталь. Що це може бути? Та все, що завгодно. Смарагдова спідниця, малиновий светр, м’ятна шапочка або вогняно-руде пальто. Але ми хочемо сфокусувати вашу увагу на штанах насиченого червоного кольору. За допомогою них можна створити стильні образи на різні випадки життя. І все це завдяки доступним комбінаціям. Яким саме? Розповімо далі.

Як створювати літні образи з червоними штанами

Порада 1

Будь-які червоні штани (вкорочені, вузькі дудочки, широкі труби) добре виглядають зі смугастим верхом. Тому придивіться до тільників, топів і легких джемперів в горизонтальну чорно-білу, синьо-білу, коричнево-білу смужку. Вони можуть бути і на одне плече.

Що стосується взуття, то варіантів є багато. Все залежить від того, в який бік ви хочете направити свій образ. Ви можете зробити його демократичним і вільним, одягнувши білі кеди. А можете перетворитися на елегантну леді, обравши туфлі-човники кольору металік або чорного. Аксесуари не завадять. Завершити морську тематику допоможе капелюшок, а образ леді – витончений клатч.

Теплою весною або восени не надто теплий джемпер в смужку теж буде доречним. Взуття ж може бути "серйознішим". Ми маємо на увазі ботильйони на підборах.

Порада 2

Червоні штани красиво виглядають з блакитною сорочкою. Спробуйте поєднати штани кльош і джинсовий верх. Туфлі краще обрати із підборами середньої висоти або замінити їх на бежеві босоніжки на танкетці.

Другий спосіб (але, звичайно, не останній): вкорочені штани і бавовняна сорочка. Взуття в цьому випадку – без каблука, бежеві мокасини, оксфорди або сліпони.

І третій: заправте картату блакитну сорочку в червоні штани. Завершіть look великою сумкою і коричневими балетками.

Порада 3

Білий або бежевий верх. Мабуть, важко придумати щось більш вдале для червоного низу. Влітку це, звичайно, легкі блузки з довгим і коротким рукавом, а також топи та футболки. Завершити образ варто аксесуарами золотого кольору: паском (особливо для штанів з високою талією), браслетами, "нашийниками", кулонами.

Зупинимося ще на взутті. Тілесні балетки, червоні човники, бежеві босоніжки з ремінцями, сліпони з леопардовим принтом – ось чим ми радимо доповнити образ з цього сюжету.

Порада 4

Чорний верх і жакети. Червоні штани (особливо шкіряні) або червоні джинси запросто поєднуються з чорним подовженим топом, блузкою з баскою і човниками або лаковими черевиками на платформі того ж чорного кольору. Ранньою осінню або пізньою весною замість топа можна одягти оксамитовий джемпер.

Жакети просто необхідні прохолодним літом або теплою весною. Кольори жакета, які підійдуть до червоних штанів, це бежевий, темно-синій і чорний. Одягати їх слід поверх білих, чорних, смугастих топів і сорочок. А ніжки одягаємо в тілесні та чорні босоніжки на середньому і високому каблуці, а також балетки.

Порада 5

Червоний тотал-лук. Виглядає він чудово. Для нього вам знадобляться штани, вкорочений джемпер і туфлі-човники. Але один контрастний елемент все ж не зашкодить, нехай це буде синя сумочка.

З чим носити червоні штани навесні і восени

Зазначимо, що зараз ми будемо говорити не про ранню теплу осінь та пізню сонячну весну, коли гардероб майже не відрізняється від літнього. Ми поговоримо про ті періоди року, коли необхідно трохи утеплитися, щоб відчувати себе комфортно.

Всі поради, які було запропоновано вище і які стосуються верхньої частини, доречні й тут. Тільки:

  • джемпери можуть стати теплішими;
  • крім жакетів додаються затишні зігріваючі кардигани чорного, бежевого, синього, червоного кольору.

Ну а головне, про що слід розповісти, – це верхній одяг і взуття.

1. На що варто звернути увагу і, можливо, навіть придбати – це довге пісочне пальто. Воно розкішно виглядає з червоними штанами кльош.

2. Вкорочене чорне або сіре пальто створить гармонійний дует з класичними штанами і штанами-бананами.

3. Косуха – класична чорна або коричнева. Поверх білої сорочки або джемпера вона буде виглядати безпрограшно.

4. Бежевий або білий тренч, а також плащі з яскравими квітковими принтами.

Що стосується взуття, відзначимо туфлі-човники, ботфорти на шнурівці, черевики на платформі або тракторній підошві, оксфорди і високі чоботи. Кольори: чорний, сірий, бежевий і коричневий.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше