#образдня: штучне хутро

19 січня 2017
Plastylina

Тренд на штучне хутро почав набирати своїх обертів ще з 2013 і нарешті дійшов до нас. Якщо декілька років тому шубка зі штучного хутра вважалася моветоном, цієї зими - це головний тренд. Можна нарешті забути про всі ці дорогі (у всіх розуміннях) пальта і шуби з норки та зі спокійним серцем придбати хоч 10 (вартість дозволяє) шубок кольору веселки. Таке зефірне хутро точно не залишить вас не поміченою в похмуру зимову погоду і збереже життя тваринок.
 


Безліч дизайнерів включають у свої колекції верхній одяг зі штучного хутра, а Джорджио Армані взагалі публічно заявив, що припиняє використання справжнього хутра у своїх колекціях. Українські дизайнери не лишаються осторонь і створюють якісні та стильні речі з такого хутра.


На фото рожева шубка від Nika Medisan, котра не залишає жодного шансу пройти повз. Образ доповнений сорочкою від українського мас-маркету жіночого одягу Must Have та легінсами від Ivanka Trump. Черевички від  Michael Kors.
 

фото Kristina Volos

 

Більше фото та інші образи тут:
www.plastylina.com
@plastylina

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше