Модні тенденції в одязі навесні 2017

17 лютого 2017
Редакція

Зима ще триває, але законодавці моди давно визначили головні тренди весняного сезону. Справжні модниці в очікуванні тепла вже почали оновлювати власний гардероб та приглядатися до найяскравіших тенденцій 2017 року. Щоб допомогти зорієнтуватися в різноманітті фасонів, барв та актуальних образів, ми підготували добірку модних весняних трендів, у яких ви виглядатимете неперевершено.

Модні бренди добре підготувалися і дивуватимуть своїх шанувальників стильним вбранням. Традиційно не залишились осторонь і вітчизняні торгові марки, котрі пропонують сьогодні цікаві та креативні колекції одягу, взуття та аксесуарів, знайти які можна у крамниці українських брендів step.mk.ua.

Серед найяскравіших трендів сезону – стиль 80-х років минулого сторіччя: великі плечі, металеві прикраси, спідниці та сукні "міні", асиметрія, вільний силует, геометричні принти, денім, вельвет.

Не здає позицій і стиль оверсайз – речі, ніби з чужого плеча, на один-два розміри більше. Він подобається багатьом, адже надає відчуття комфорту, свободи рухів, доречний на повсякдень та підходить для будь-якої комплекції.
 


Весна – довгоочікуване свято яскравих плащів та зручних курток, і цьогорічний сезон не став винятком. Дизайнери пропонують всім, хто хоче бути у тренді, звернути увагу на пальта, плащі та куртки з об’ємними силуетами, трохи спущеними та широкими плечима, великими лацканами та комірами чи взагалі без комірів, з хутром чи без нього. У тренді – жіночі костюми з широкими або укороченими штанами і піджаками вільного покрою, з ламаними та подекуди різкуватими лініями.

На противагу такому, дещо бунтарському стилю в моді впевнено почувається гламур: пишні спідниці, кокетливі сукні, рюші, мережива, оборки, рожеві зефірні відтінки. Серед інших популярних кольорів сезону – пастельні та природні тони, що навіюють думки про весняну зелень, перші квіти, морську воду, соковиті фрукти: лазурний, жовтий, золотий, срібний, блакитний, ніжно-зелений, м’ятний, пісочний, "фундук", червоний та фіолетовий.

Must have сезону – речі з тканини "металік" чи з металізованими нитками та декором, а також оздоблені хутром. Саме хутряні елементи – один з найпопулярніших трендів сезону. Модельєри пропонують використовувати їх не тільки на комірах або капюшонах курток чи пальт, а й в більш неочікуваних рішеннях. Наприклад, хутром оформлюють кишені або манжети на піджаках, жакетах, кардиганах, роблять хутряні аплікації на світшотах, джемперах, светрах.


 


Серед актуальних принтів – геометрія, картата та смугаста тканини, орнаменти, квітчасті візерунки, складні принти. Дуже вітаються всілякі шеврони, аплікації, пайєтки, великі "кричущі" принти: логотипи, написи, фото пейзажів або відомих персонажів тощо.
 


Також у моді епатаж та парадокси: сміливі декольте, відкриті плечі, високі розрізи на довгих спідницях, поєднання між собою протилежних по духу стилів, як-то печворк і гламур і т.д. Тож сміливо надягайте спідницю у стилі "хіпі" разом із джинсовою курточкою або стильним жакетом, комбінуйте образ із металевим намистом чи дерев’яними прикрасами, вдягайте яскраві кеди з вишивкою чи декоровані камінцями і відчувайте справжню насолоду від свободи вибору та власної індивідуальності.

Якщо вам потрібно дотримуватися дрес-коду, все одно дозволяйте собі трохи експериментувати з фасонами, тканинами, аксесуарами. Адже сьогодні бути в тренді означає знайти власний стиль та створити образ, що надаватиме відчуття комфорту та впевненості у собі.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше