Модні сумки весна-літо 2016

26 квітня 2016
Vita.
Кажуть, сумок багато не буває. Це насправді так! Адже, для більшості жінок сумка - це особливий аксесуар, який може не просто підкреслити красу, стильність та елегантність образу, але й бути його головною родзинкою. Мода на жіночі сумки змінюється щосезону, якісь тенденції з минулого року залишаються актуальними і зараз, але в кожному новому сезоні є нові тренди. Як і раніше, при виборі цього аксесуару ватро враховувати відразу кілька факторів - це колір, форма, декор, а найголовніше - функціональність. Тому для полегшення вашого вибору ми пропонуємо вам добірку найактуальніших моделей сумок весна-літо 2016.

Зразкова класика

Якщо ви віддаєте перевагу мінімалістичному стилю, цієї весни обов'язково придивіться до класичних сумок. Лаконічна та витримана - одна з найбільш затребуваних моделей цієї весни. Сумочка чіткої геометричної форми, доповнена акуратним декором: квітковою аплікацією, заклепками і ручками-косичками. Такий аксесуар стане яскравим доповненням до образу, як у повсякденному житті, так і в діловому світі сучасної бізнес-леді.
 

Міні-сумочки

Цього сезону дизайнерів надихала тяга до спрощення. Невеликі сумочки змушують жінку брати з собою мінімум речей, а отже, роблять образ більш акуратним і легким. Спробуй замість громіздкої сумки взяти з собою сумку-кулон або сумку-браслет - і відмінний день без зайвих навантажень тобі забезпечений.
 

Сумки, що повторюють принт на одязі

Дизайнери все ніяк не можуть розпрощатися з образами total look. Вони були популярними весь минулий рік, тому нікого не здивувало повернення на подіуми сумок, які точнісінько повторюють принт і кольори на одязі.
 

Рюкзаки

Популярність рюкзаків пояснюється дуже просто - мода сьогодні все тісніше пов'язана з вуличною естетикою і спортом. Але навіть з рюкзаком за плечима можна виглядати не так, ніби ви йдете зі школи або повертаєтеся зі спортзалу, а цілком елегантно: головне - вибирати структурні форми, нам на радість таких моделей придостатньо. Не соромтеся висловлювати свою індивідуальність в невеликих деталях декору - це можуть бути ланцюжки або вишивка, модна бахрома, яскраві принти, додаткові кишені та милі прикраси - вибирати, безумовно, є з чого.
 

Клатч-конверт

Невеликі клатчі залишилися також в тренді. Плоска витягнута форма дозволяє заповнювати клатчі практично чим завгодно - від планшетів до книг і косметики. Єдина незручність полягає в тому, що носити його все-таки доведеться не на плечі, а в руках - ланцюжка або ремінця ця форма не передбачає.
 

Плетені сумки

Літо для багатьох дизайнерів асоціюється з легкими тканинами, квітковим принтом і природними матеріалами. Але, щоб не повторюватись, одночасно два будинки моди вирішили обіграти тему літа в селі. Моделі Philosophy di Lorenzo Serafini демонстрували на Тижні моди в Мілані сумки на довгому ремінці, виконані в техніці плетіння з лози. А Dolce & Gabbana представили справжній маленький плетений кошик, задекорований кольоровими кутасиками.
 

Сумки з бахромою

Бахрома міцно зайняла нішу у високій моді ще з минулої осені. Але навесні-влітку вона обіцяє вже повністю переміститись з одягу на сумки. Дизайнери пропонують в цьому сезоні сумки з бахромою з м'якої замші теплих відтінків наче з 70-х років минулого століття прикрашені парними пряжками і ремінцями. Також модним трендом буде оригінальний мікс мінімалізму і бохо-шику: сумки чіткої геометричної форми прикрасили невеликими китицями бахроми, які виглядали як продовження ручок.
 

Рептильна мода

Коли звичайна шкіра вичерпує себе як матеріал для творчості, дизайнери звертаються до більш дорогого та оригінального матеріалу – шкіри рептилій. Принти у вигляді розмальовки змій і крокодилів зустрічалися повсюдно, але потрібно віддати належне дизайнерам, вони постаралися максимально урізноманітнити цей тренд.
 

Валізки

Невеликі сумки-валізи набирають популярність і, судячи з цього, наступного року нам загрожує справжній модний бум. Різноманітність дизайну дозволяє вибрати модель до душі. Якщо така форма для вас сама по собі вже незвична, не ризикуйте перевантажувати образ деталями і краще зупиніться на класичних рішеннях. А більш сміливим дівчатам обов'язково сподобаються оригінальні декоровані моделі з принтами в стилі дитячих мультфільмів чи міні-копії справжніх бабусиних скринь.
 

Сумки арт-об'єкти 

Давши волю своїй фантазії, деякі дизайнери відмовилися від звичної форми сумок. "Модний" для них означає "оригінальний", "неймовірний" - аби подалі від класики і звичних уявлень. Так з'явилися аксесуари у формі пакетів для порошку, дорожніх знаків і навіть вкрай дивна ідея - носити замість сумки живих людей. Про функціональність теж можна не турбуватися - купують такі сумки, щоб вразити, а не для того, щоб вмістити все необхідне. 
  Матеріал підготовлений за джерелами vogue.uа та elle.ua
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Олена Олена 24 червня 2016
Актуальна стаття. Я в Киеві наткнулася на магазин з класними сумками. Можна купувати онлайн -- vizhital.com.ua/bags
Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше