Модне взуття осінь-зима 2019/2020

20 вересня 2019
Kelsey Keff

Наймодніше взуття осінь-зима 2019/2020: основні тенденції:

  • кросівки;
  • високі чоботи;
  • черевики;
  • екзотична шкіра;
  • металік;
  • ремінці;
  • платформа;
  • танкетка;
  • гламурний декор;
  • яскраві кольори і принти.

Кросівки

Наймодніше взуття сезону осінь-зима 2019-2020 кросівки. Так-так, знову. Причому в будь-якому вигляді! Якщо кілька сезонів тому дизайнери звели на п'єдестал білі кросівки, то тепер вони не обмежують модниць ні в чому: в колекціях можна знайти і білі, і різнокольорові кросівки, хітом стали «потворні» dad sneakers (Prada, Loewe, Burberry).

Високі чоботи

Чоботи вище колін панують в моді вже кілька сезонів поспіль. Теперішня осінь не змінить розстановку сил в «шевському відділі» ботфорти, чоботи-панчохи і високі «гармошки» знову в топі взуттєвих трендів. Приклади осінньої і зимової взуття у Emporio Armani і Blumarine.

Черевики

Небувалою популярністю користуватимуться восени і всілякі черевики. Дизайнери House of Holland, Christian Dior і Alexander McQueen пропонують приміряти брутальні моделі на високій підошві, гібридні чоботи-черевики і моделі вельми оригінального дизайну з незвичайною фурнітурою.

Екзотична шкіра

Штучний крокодил або пітон це модна тенденція, яка буде існувати ще як мінімум сезон. Про це авторитетно заявляють Kate Spade, Longchamp і Rejina Pyo.

Металік

Модні тенденції часто кочують з сезону в сезон. Металік один з таких вічних мандрівників. Срібло і золото, сталь і бронза все це знову «буде носитися». Приклади у Elie Saab, Marques Almeida і Area.

Ремінці

Стильне взуття з ремінцями ще один гарячий тренд холодного сезону. Дизайнери Altuzarra, Alexa Chung і Ashley Williams не просто додали ремінці «для краси» (хоча і такі моделі теж є) в колекціях безліч сандалій і босоніжок, які повністю складаються з смужок шкіри або тканини.

Платформа

Черговий пік популярності переживають і платформи. Модне жіноче взуття на платформі в осінньо-зимових колекціях дуже різноманітне: дизайнери Tom Ford і Tory Burch продемонстрували і брутальні черевики, і жіночні босоніжки, і стильні кросівки, і елегантні туфлі і все це на найрізноманітніших платформах.

Танкетка

Нас чекає тріумфальне повернення танкеток. Цю зручну підошву, надзвичайно популярну в 70-их, запропонували бренди Chanel і Lacoste.

Гламурний декор

Незвичайним декором модниць вже не здивувати: паєтки, бісер, стрази, пір'я і «дорогоцінні камені» постійно миготять і виблискують на подіумі. У нових колекціях найефектнішим і ошатним взуттям вражали публіку Miu Miu і Dolce & Gabbana.

Яскраві кольори і принти

Відсутність яскравих фарб в природі це не привід відмовитися від них у гардеробі! Та й принти прекрасно розбавлять сірі будні восени і взимку на цьому наполягають Erdem і Valentino. Наймодніші кольори сезону: яскраво-рожевий, синій і червоний, серед принтів лідирують клітинка, хижі принти і квіти.

Оригінал та фото: Fashion-woman

Обкладинка: pinterest.com

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Зоря Вечірня 23 вересня 2019
Убозтво якесь.
Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше