Мода за мир, або жовто-синій - новий must have 2014

23 травня 2014
Olya Loshak
Революційні події зачепили все і всіх. Ми стали мислити категоріями  свободи та автентичних цінностей і бачити світ у жовто-блакитних тонах. Ми почали вірити в українське та шукати натхнення в забутих традиціях і державній символіці.

Жовтий та блакитний разом з елементами вишивки стали все частіше фігурувати у нашому повсякденному житті. Ми прикрашаємо свої автомобілі вишивкою, а будинки фарбуємо у жовто-синій. Творці модного одягу теж вирішили підтримати тренд українського у своїх весняних показах та одягнути нас у жовто-блакитні кольори, цим самим показуючи свою позицію, що МОДА теж ЗА МИР.

Як було влучно сказано на Kiev Fashion Days: «Кожна колекція, яка створюється, – це почуття, що накопичилися всередині кожного». Останнім часом ці почуття переважно патріотичні.

Нещодавно відомий місцевий бренд хутрових виробів «Тикаферлюкс» продемонстрував, що таке модне хутро по-українськи. Fashion Event з нагоди виходу Pre-Fall колекції 2014 компанія «Тикаферлюкс» завершила грандіозним представленням двох пальт з каракуля жовто-блакитних кольорів, що викликало справжній фурор у публіки. 

Інші моделі з нової колекції є не менш цікавими. В новому look book представлені як жіноча, так і чоловіча лінії, які відрізняються яскравими леопардовими принтами, життєрадісними кольорами та оригінальністю форм.

Приємним сюрпризом для учасників модного заходу став показ ще однієї колекції спільного проекту «Тикаферлюкс & Оксана Караванська». Дана колекція була вперше представлена у Нью-Йорку в рамках «Night in Ukraine» на престижному подіумі The National Arts Club.

Під час показу в Нью-Йорку Надзвичайний і Повноважний Посол України, постійний представник України при ООН Юрій Сергєєв зауважив, що в цей непростий і тривожний для України час американці мають чудову нагоду побачити особливу Україну – творчу, мирну і таку, яка з впевненістю дивиться у власне майбутнє. «Цей показ – це мода за мир», – додав Сергєєв. 
 
Не пройшов без жовто-блакитної тематики і 34-й Ukrainian Fashion Week, зокрема ми можемо спостерігати поєднання державних кольорів у колекції Лілії Пустовіт. Ключовий меседж дизайнерки – утвердити надію, якою живуть вільні громадянки гідної країни. А Інна Ігнатієвська використала етномотиви та традиційні українські кольори, надавши своїм роботам вигляду національних костюмів.
 
І звичайно, не можу не згадати ювілейний 20-й Франківський подіум, який теж порадував нас жовто-синіми кольорами, традиційними вінками з стрічками, вишивкою та етнікою.
 
P.S. А Ви вже поповнили свій гардероб предметами одягу жовтого та блакитного кольорів?)

Під кінець хочу закликати усіх підтримувати українського виробника! Цінуймо національне!
Будьмо сильними та стильними!

 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше